Managed VPS

source-4280758_1920_duo

Managed VPS: prestatiekracht op onze server. Kies voor Managed VPS bij WiseBite. Snel, flexibel en zonder zorgen.

WIJ BEHEREN JE VPS

MET ONZE GEBRUIKSVRIENDELIJKE MANAGER

Bij een Managed VPS beheren wij jouw server. Wij zorgen ervoor dat je website, applicaties en e-mail snel en stabiel blijven werken, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging. Technische kennis is niet nodig. Zelf instellingen beheren? Dat doe je in de gebruiksvriendelijke VPS-manager. 

MANAGED BEHEER

DE VOORDELEN VAN EEN WISEBITE VPS

Volledig beheer door WiseBiTE
Gebruiksvriendelijke VPS-manager
GEEN TECHNISCHE KENNIS VEREIST
24/7 monitoring en back-up service
De beste beveiliging van jouw VPS
onafhankelijk en maximale stabiliteit
verhoogde SLA mogelijk
Nederlandstalige support
Nederlandse datacenters
Eenvoudig uit te breiden

WISEBITE; HOSTING

VPS VOOR DE PRIJS VAN SHARED

VPS (Virtual Private Server) is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Heb jij een webshop, website, wil je bezoekerspieken opvangen voor bijvoorbeeld je ticketbureau of evenement of heb je gewoon een eigen server nodig? Dan is een onze VPS geschikt voor jou.

BIJ WISEBITE LEVEREN WE ALTIJD MANAGED BEHEER MAAR DAN VOOR DE PRIJS VAN UNMANAGED BEHEER.

Met een VPS-hosting van WiseBite maak je gebruik van een VPS-platform, het volledige beheer door WiseBite, uptime garantie, flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server. En je Managed VPS is veilig en supersnel.

SNELHEID EN...

99,9% UPTIME!

Wisebite Internet Services maakt gebruik van ultra moderne infrastructuren. Onze diensten draaien op meerdere servers die staan in Nederlandse geografisch gescheiden Datacenters in Amsterdam en Rotterdam. We kunnen met deze omgevingen een uptime garanderen van 99,9% dankzij pro-actief beheer en 24/7 monitoring van onze services en dienstverlening.

GRATIS BACK-UPS

Uiteraard maken wij dagelijks een complete gratis back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

GRATIS 24/7 MANAGED BEHEER

Managed beheer voor de prijs van unmanaged beheer. Met alle plezier beheren (managen) wij uw hosting accounts en/of VPS servers alsmede uw website(s). Zodoende heeft u minder of geen ICT kennis nodig maar wordt alles professioneel beheerd. abc websites. nl

Webshop? Ga voor VPS!

Hou de bezoekers van jouw website tevreden met een VPS. Een VPS vangt piekmomenten in het aantal bezoekers beter op. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw webshop bereikbaar is. Ook heb je met een VPS meer opslaguimte, zodat je al jouw producten kunt aanbieden.

Met een WiseBite VPS oplossing heb je gegarandeerd de allerbeste performance voor je webshop. Je geniet van de nieuwste hardware en de beste softwareoplossingen, waarmee maximale snelheid gegarandeerd is.

RELATED PROJECTS

Social media

Website of social media? Je kan allebei overwegen natuurlijk!

Ga je voor een nieuwe website of social media? Social media hebben het online landschap in korte tijd volledig omgegooid. Of ze nu gebruikt worden voor persoonlijke of zakelijke doeleinden, social media zijn overal. Door die alom aanwezigheid is het voor kleine ondernemers en starters verleidelijk om te denken dat ze geen website meer nodig hebben. Ze zitten tenslotte toch op LinkedIn, of Facebook, of Pinterest, of op allemaal? Toch is kiezen tussen een nieuwe website of social media volgens mij een vergissing. Toegegeven, daar zit misschien wat eigenbelang bij – als ZZP’ers of MKB’ers geen websites meer laten bouwen, ben ik de helft van mijn opdrachten kwijt. Maar lees verder en zie waarom een professionele website nog steeds essentieel is voor elk bedrijf.

EIGENDOM

JE WEBSITE IS VAN JOU

Het eerste argument voor het behoud van je website is het meest voor de hand liggend. Jouw Facebook pagina, LinkedIn profiel of Twitter account zijn niet van jou. Je bouwt op andermans grond en bent nog het best te vergelijken met een huurder zonder rechten. Platforms als Facebook staan erom bekend dat ze hun voorwaarden voortdurend aanpassen. Als het sociale netwerk besluit om jouw account te verwijderen of minder zichtbaar te laten zijn, heb je gewoon pech. Pagina kwijt, volgers kwijt, online aanwezigheid kwijt. Beetje jammer als je hier flink in geïnvesteerd hebt. Je website met je eigen domeinnaam is daarentegen van jou, om mee te doen wat je wilt, zolang als je dat wilt.

VOLGERS NU EN LATER

jongere genaraties verlaten platforms

Kiezen tussen je website of social media is niet aan te raden. Niet alleen passen de platforms hun voorwaarden vaak aan, ook de gebruikers zijn niet bepaald trouw. Zeker, Facebook is enorm. Maar dat waren Hyves en MySpace een aantal jaar geleden ook. Wie? Precies… Er is geen enkele garantie dat Facebook zo groot blijft als het nu is. Nu al zie je een beweging dat de jongere generaties het platform verlaten en op zoek gaan naar andere social media. Als jouw publiek massaal overstapt naar het volgende sociale netwerk zul je dus weer helemaal opnieuw moeten beginnen met het opbouwen van je volgers. Dan is het toch wel fijn als ze je nog weten te vinden via je website, en als jij ze nog kunt bereiken doordat je via je website bijvoorbeeld een goede e-mail lijst hebt opgebouwd.

COMBINEER

Je social media moeten ook ergens naartoe linken

Waar social media vluchtig zijn, is je website een permanente bestemming waar je makkelijk naar kunt linken. Juist als je actief bent op social media, heb je een plek nodig waar je publiek je content kan vinden. Soms wil je namelijk wel wat dieper op de zaken ingaan en is een tweet van 140 karakters gewoon niet voldoende om alles te zeggen wat je wilt zeggen. Ga dus niet voor of een website of social media, maar gebruik beide voor de toepassingen waarin ze uitblinken..

ZOEKMACHINES

genereer leads

Zoekmachines linken het vaakst en het liefst naar je website. Zelf heb ik ook liever dat iemand die op Google naar mijn bedrijf zoekt terecht komt op mijn website, en niet op een willekeurige tweet of LinkedIn post. Zoekmachines zijn nog steeds de voornaamste manier waarop mensen naar informatie zoeken en zorgen voor veel verkeer naar je website. Een uitstekende manier dus om leads te genereren en nieuwe klanten te werven.

HOU CONTROLE

geef het niet weg

Op social media heb je geen enkele controle over wat mensen naast jouw content zien – denk aan ongepaste advertenties of misschien zelfs wel een advertentie van je concurrent. Of aan allerlei interessante informatie en toepassingen die de aandacht van jouw content afleiden. Op je website ben jij de baas en kan je je boodschap precies zo vormgeven als je zelf wilt. Je hebt de controle over je branding, je content en je reputatie. Dat geef je toch niet zomaar weg aan een of ander sociaal netwerk?

ANALYTICS

Hoe belangrijk zijn statistieken

Als je een beetje serieus bent met je online marketing, heb je statistieken nodig. En nergens kun je zo diepgaand analyseren wat je bezoekers doen als op je website. Natuurlijk, de sociale netwerken bieden ook wel analytics aan. Maar deze zijn zeer oppervlakkig in vergelijking met de diepgaande inzichten die je kunt opdoen met bijvoorbeeld Google Analytics. Het beste is trouwens om te analyseren waar je bezoekers vandaan komen en waar ze converteren: je website of social media.

DUS...

niet kiezen tussen een nieuwe website of social media

Ondernemers die besluiten hun website weg te doen of starters die er niet eens meer aan beginnen, lopen heel wat kansen mis. Natuurlijk zijn social media belangrijk. Dit artikel is ook zeker geen pleidooi om voor het ene of het andere middel te kiezen. Zowel websites als social media hebben hun plaats in je online marketing. De truc is om ze zo in te zetten dat ze elkaar versterken. Zoek de interactie met je publiek via social media en verleid ze daar om je website te bezoeken en meer over jou en je product te weten te komen. Integreer daarnaast je social media op je website en maak het je bezoekers mogelijk om je content te delen. En vooral: zorg voor een consequente beleving, in al je middelen en op al je kanalen.

SNELHEID EN...

99,9% UPTIME!

Wisebite Internet Services maakt gebruik van ultra moderne infrastructuren. Onze diensten draaien op meerdere servers die staan in Nederlandse geografisch gescheiden Datacenters in Amsterdam en Rotterdam. We kunnen met deze omgevingen een uptime garanderen van 99,9% dankzij pro-actief beheer en 24/7 monitoring van onze services en dienstverlening.

GRATIS BACK-UPS

Uiteraard maken wij dagelijks een complete gratis back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

GRATIS 24/7 MANAGED BEHEER

Managed beheer voor de prijs van unmanaged beheer. Met alle plezier beheren (managen) wij uw hosting accounts en/of VPS servers alsmede uw website(s). Zodoende heeft u minder of geen ICT kennis nodig maar wordt alles professioneel beheerd. abc websites. nl

RELATED PROJECTS

Internet diensten

Met WiseBite internetDIENSTEN kunt u zich bezig houden met uw eigen bedrijfsvoering en uw ICT-BUSINESS laten beheren door ervaren IT’ers.

HOSTING

KLIk hier naar onze 3 pakketten

Hosting van website(s) voorzien wij middels standaard en/of flexibele pakketconfiguraties al naar gelang wat uw bedrijfsvoering vereist. Eigen technische ICT kennis is niet nodig. Beheer doen wij voor u of dragen we over naar uw eigen ICT dienstverlener.
Klik hier naar onze hosting pakketten.

DOMEINNAMEN

Domeinnamen en extensies vastleggen

WiseBite Internet Services kan voor u domeinnamen vastleggen met alle bestaande extensies tegen zeer concurrerende prijzen. Ook kunnen wij voor u de verhuizing regelen van uw domeinnamen en/of hosting zonder enige onderbreking van de dienstverlening.

Netwerk

netwerk infrastructuren

Samen met onze partners richten wij ook volledige netwerk infrastructuren in op uw bedrijf of thuislocatie. Denk aan (cloud)servers, bedraad of draadloze (Wifi) netwerken, tijdelijk een infrastructuur op een beurs of evenement. Voor zowel aanschaf als verhuur.

Beveiliging

beveiliging

Ook beveiliging van uw privé en/of zakelijke objecten kunnen wij verzorgen. Denk hierbij aan IP netwerk beveiligingscamera’s voor zowel binnen als buiten, opslaan en terugkijken van opnames, key registratie systemen etc.

VPS

VIRTUAL PRIVATE SERVERS

Iets meer eisen dan een standaard hosting pakket. Wij kunnen u voorzien van eigen VPS server(s) met een vaste configuratie, of flexibel en schaalbaar indien u al dan niet tijdelijk extra capaciteit nodig heeft. Managed beheer krijgt u er gratis bij.

SPAMFILTERS

Lees hier meer over spamfilters

Wisebite Internet Services maakt gebruik van SpamExperts, de wereldleider in email beveiliging. Middels SpamExperts kunnen wij zowel uw inkomende als uitgaande emails vrijwaren van spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen voordat zij u of uw (klant)netwerken bereiken.

Voip telefonie

Cloud telefonie

VoIP Cloud Telefonie is bellen over het internet. U bent flexibel per maand voor het aantal toestellen, hoe en wanneer u bereikbaar bent qua tijdstip. Ook kiest u welke informatie de klant krijgt te horen, of u door wenst te schakelen naar mobiel, of voicemail naar email. Alles geregeld door ons met uw eigen Cloud telefooncentrale. En… de kosten van VCT bellen liggen vele malen lager dan bij vaste aanbieders!

SNELHEID EN...

99,9% UPTIME!

Wisebite Internet Services maakt gebruik van ultra moderne infrastructuren. Onze diensten draaien op meerdere servers die staan in Nederlandse geografisch gescheiden Datacenters in Amsterdam en Rotterdam. We kunnen met deze omgevingen een uptime garanderen van 99,9% dankzij pro-actief beheer en 24/7 monitoring van onze services en dienstverlening.

GRATIS BACK-UPS

Uiteraard maken wij dagelijks een complete gratis back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

GRATIS 24/7 MANAGED BEHEER

Managed beheer voor de prijs van unmanaged beheer. Met alle plezier beheren (managen) wij uw hosting accounts en/of VPS servers alsmede uw website(s). Zodoende heeft u minder of geen ICT kennis nodig maar wordt alles professioneel beheerd.

RELATED PROJECTS

ICT diensten

Wij zorgen dat uw ICT-omgeving blijft draaien. En zien we kansen voor verdere optimalisering? Dan adviseren we u daarover; pro-actief maar bovenal preventief.

– Het leveren en installeren van complete systemen
– Aanleg veilige (wifi) netwerken en NAS
– Oplossen van soft- en hardware problemen
– professioneel advies

Voor professioneel advies, reparatie, onderhoud en aanschaf van computers, tablets, laptops en alles daaromheen in de regio van Bergen op Zoom. WiseBite denkt mee is pro-actief en levert bovenal eerlijke service op maat. Op het gebied van computers en telefonie, maar ook voor het aanleggen en beheren van uw (draadloze) netwerk kunnen wij u met raad en daad bijstaan.

INTERNET

INTERNET & BACKUPLIJNEN (WAN)

Het internet (Wide Area Network) is de levenslijn voor uw digitale business. Wij kijken voor u wat op uw adres de beste internet verbinding is rekening houdend met de behoefte van uw bedrijfsvoering. Of dat nu glasvezel, kabel, VDSL of wireless, we kunnen alle opties vergelijken en regelen. Is uw bedrijfsvoering zo cruciaal dan is ook de mogelijkheid van een backuplijn mogelijk mocht uw hoofdverbinding eruit liggen. Tevens adviseren we de juiste routers al dan niet met diverse beveilingslagen, VPN (thuiswerk mogelijkheden) of het koppelen van meerdere vestigingen, etc.

WINDOWS

Windows 10 migraties

Sinds 14 januari 2020 ondersteunt Microsoft het operating systeem Windows 7 niet meer. Het is daarom van groot belang dat u uw Windows 7 systemen migreert naar Windows 10. Wij kunnen u deze taak uit handen nemen. We kijken of uw huidige systemen Windows 10 aan kunnen, eventueel met een kleine uitbreiding als geheugen en SSD schijven of helpen u bij het maken van de juiste keuze voor het vervangen van hardware. Ook zetten wij Windows 7 om naar Windows 10 met behoud van uw applicaties, mits uw applicaties niet overweg kunnen met Windows 10.

Beveiliging

Data beveiliging en opslag

Data diefstal en datalekken zijn tegenwoordig helaas aan de orde van de dag. Wij kunnen u adviseren en voorzien in beveiligde dataopslag. Zorg dragen dat uw data veilig opgeslagen is op bijvoorbeeld NAS systemen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat uw data desnoods veilig opgeslagen wordt buiten uw bedrijfspand(en) zodat in geval van diefstal of brand uw core-business niet verloren gaat.

CAMERA

Camera-beveiliging

Of het nu gaat om één camera of een hele serie, wij kunnen u helpen met alle soorten beveiligingscamera’s voor binnen en buiten, alsmede groothoek of zoom camera’s en volgcamera’s. Tevens kunnen wij voor u ook adviseren in camera recorders en/of opslag op een NAS. Alleen lokaal de beelden terug kunnen kijken of via het internet. Ook zorgen wij voor camera updates die benodigd zijn om te voorkomen dat buitenstaanders mee zouden kunnen kijken. Alles veilig geregeld via Wisebite.

NETWERK

Lokaal netwerk

Wisebite kan ook het lokale netwerk (Local Area Network) voor je realiseren, nakijken, verbeteren en beheren. Eventueel zelfs op afstand. Of jouw lokale netwerk nu bestaat uit een paar PC’s en laptops of complexe verbindingen met routers, switches, glasvezel, WIFI access points etc, wij realiseren het allemaal. Mede dankzij onze jaren ervaring kunnen wij jou en het bedrijf optimaal voorzien van de juiste configuraties.

OPSCHONEN

Systemen opschonen

Na verloop van tijd worden Windows systemen trager. Dit is onvermijdelijk. Wij kunnen je helpen met het opschonen van uw systemen zodat ze weer gang-baarder worden. Ook kunnen kleine hardware investeringen als geheugen, processor of harde schijf naar SSD schijf ervoor zorgen dat je niet direct een nieuw systeem nodig hebt.
Wij kijken tevens naar de configuratie op de PC om te zien of deze gefinetuned kan worden.
Hierdoor merk je dat je nog een tijd vooruit kunt met je huidige systemen.

Telefonie

Cloud telefonie

Ongeacht uw internet configuratie kunnen wij u voorzien van uw eigen telefonie centrale in de cloud. U heeft hiervoor geen eigen dure telefooncentrale meer nodig. Alle toestellen die u hierop aansluit kunt u persoonlijk configureren. Meerdere nummers, telefoons in groepen, doorschakelen, afwezigheid, eigen keuzemenu’s, het is allemaal realiseerbaar. Wat u hiernaast nodig heeft zijn speciale IP-telefoons. Ook hierin kunnen wij u feilloos informeren. En zeker de kosten per minuut zijn vele malen goedkoper, ook naar het buitenland. Informeer er naar.

VAN WAN TOT LAN!

PRO-ACTIEF EN SERVICE OP MAAT. MAAK EEN AFSPRAAK. BEDRIJF OF PARTICULIER... WIJ HELPEN U SNEL.

Snelheid is van belang om uw bezoekers direct te voorzien van informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van EEN GIGABIT VERBINDING. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.

Beveiliging SSL

UPDATE UW WEBSITE MET EEN VEILIGE VERBINDING. VANAF 34,- LEVEREN WIJ
3 SSL-CERTIFICATEN

Wij leveren 3 verschillende ssl-certificaten:
1. Domein-validatie 2. organisatie validatie 3. uitgebreide validatie

Ssl (secure socket layer) wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van online aankopen (webwinkels), financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Alle informatie blijft zo tijdens het transport vertrouwelijk en is niet leesbaar door derden. Onderaan deze pagina kunt u lezen over de wettelijke eisen voor online beveiliging. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar

aan het Groene gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld bovenaan deze pagina van onze website of die van uw bank. Voor een ssl-verbinding is een ssl-certificaat noodzakelijk. Het gekozen certificaat wordt geïnstalleerd op de server waarop uw website is geplaatst, meestal is dit onze eigen server. Maar ook wanneer u geen klant bent bij ons kunnen we dit probleemloos voor u verzorgen!

1

domein validatie
v.a. 34,00 EXCL. BTW / PER JAAR

DV – DOMEIN VALIDATIE HERKEN JE AAN:
1. SLOTJE IN BROWSER

3

uitgebreide validatie
v.a. 150,00 EXCL. BTW – PER JAAR

KVK CONTROLE
CONTROLE EIGENAAR DOMEINNAAM
EV – FORMULIER*
2x TELEFONISCHE VALIDATIE

EV – EXTENDED (UITGEBREIDE) VALIDATIE HERKEN JE AAN:

1. SLOTJE IN BROWSER
2. ORGANISATIEGEGEVENS IN HET CERTIFICAAT
3. DIRECT ZICHTBAAR IN SITE-SEAL
4. GROENE BALK + ZICHTBARE
4. ORGANISATIENAAM

2

organisatie validatie
v.a. 99,00 EXCL. BTW – PER JAAR

KVK CONTROLE
CONTROLE EIGENAAR DOMEINNAAM
1x TELEFONISCHE VALIDATIE

OV – ORGANISATIE VALIDATIE HERKEN JE AAN:

1. SLOTJE IN BROWSER
2. ORGANISATIEGEGEVENS IN HET CERTIFICAAT
3. DIRECT ZICHTBAAR IN SITE-SEAL

* Overeenkomst tussen Certificaat Autoriteit (CA) en de organisatie dat het SSL-Certificaat aanvraagt. Hierin staan specifieke voorwaarden waar deze organisatie aan moet voldoen.

BEHALVE AAN EEN WEBSITE OF WEBWINKEL DENKT U OOK AAN VEILIGE VERBINDINGEN.

WIJ LEVEREN 3 VERSCHILLENDE SSL-CERTIFICATEN VOOR UW WEBSITE OF WEBSHOP

WETTELIJKE EISEN VOOR ONLINE BEVEILIGING

In de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het gebeurt echter nog veel te vaak dat deze informatie zonder enige vorm van veiligheid over het internet wordt verstuurd.

De gevolgen voor de slachtoffers van internetfraude kunnen groot zijn. Criminelen achterhalen via betrouwbaar lijkende websites creditcard-informatie en/of andere persoonlijke gegevens en gaan op naam van de gestolen identiteit vervolgens financiële verplichtingen aan. De Nederlandse overheid erkent dit probleem. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat.

SSL Certificaat
Persoonsinformatie wordt op verschillende manieren verzonden. Bijvoorbeeld in het geval van online aankopen en financiële transacties, maar ook als het gaat om een simpel contactformulier. In alle gevallen verplicht de Wbp tot het beveiligen van de gegevens. Met de aanschaf van een SSL Certificaat zorgt u ervoor dat deze gegevens niet in handen van kwaadwillenden kunnen komen.

Verplicht
De wet verplicht het beveiligen van persoonsgegevens. Het CBP ziet er daarom op toe dat deze wet wordt nageleefd. Boetes bij het niet naleven van de regels kunnen oplopen tot € 4500,-. Afgezien van deze boete loopt het nalatige bedrijf ook nog het risico aansprakelijk gesteld te worden voor de schade.

RELATED PROJECTS

Grafisch ontwerp

U denkt aan drukwerk? Full-colour, eigenzinnig zwart of een of meerdere pms-kleuren? Wij adviseren en maken vrijblijvend een offerte!

Continue reading

Drukwerk

DRUKWERK? Full-colour, eigenzinnig zwart of een of meerdere pms-kleuren? Wij denken graag mee.

Voor uw organisatie is drukwerk geen kernactiviteit. het zelf regelen vraagt tijd, zorg en kennis. Wij regelen al uw drukwerk! Verandert de inhoud van uw folder of brochure snel? Wilt u uw voorraad drukwerk beperken of misschien uw doelgroep persoonlijk aanspreken in een mailing en snel inspringen op een marktverandering? We kopen jaarlijks nogal wat drukwerk scherp in. Daarom kunnen we ook u een kostenbesparende offerte maken.

DRUKWERK

Om kosten te besparen en heel snel “on-demand” drukwerk te kunnen leveren, kunnen wij uw drukwerk op voorraad houden. Wij inventariseren samen met u voor welke producten het loont om een grotere oplage te drukken en het op te slaan. Wanneer uw eigen voorraad te klein wordt, is een telefoontje, mailtje voldoende om het nog dezelfde dag te laten versturen.

AFWERKING

Voor regulier drukwerk zijn de afwerkmogelijkheden veelal gevarieerder dan de gestandaar- diseerde afwerkmogelijkheden van digitaal drukwerk. Vouwen, rillen, stansen, perforeren, pregen, snijden, binden, lamineren; glanzend – mat – spot, lakken; uv en semi-spot – spot, heatseal, dispersie, scratch-off, geur, gommeren, nummeren.

DIGITAAL DRUKWERK

Het grootste verschil tussen digitaal drukken en offsetdrukken is dat de vaste kosten per drukopdracht heel laag zijn. Daarentegen zijn de variabele kosten per vel veel hoger dan bij offsetdruk. Hierdoor is digitaal drukken vooral interessant bij kleine oplages. Ook de druktijden van digitaal drukken zijn korter dan bij offsetdruk, waardoor het geschikt is voor spoedklussen.

PMS, RGB, HEX, CMYK – BROCHURES BRIEFPAPIER CREATIE JAARVERSLAG BRIEVEN HUISSTIJL FOLDER FLYERS HANDBOEK LEAFLETS NIEUWSBRIEVEN MAGAZINES JAARVERSLAG DIGITAAL LOGO KRANT VISITEKAART MET VRIENDELIJKE GROET ENVELOP AE5 CL4 11/22 LINKS VENSTER KALENDER LABEL MAP STICKER OFFSET DIGITAAL ZEEFDRUK FLEXODRUK GICLEE AFWERKING NUMMEREN RILLEN

UITSTRALING

Welke uitstraling wil je meegeven via folders en brochures? Papiersoort, kleur(en), foto’s, teksten en lettertypen bepalen voor het grootste deel de uitstraling van je flyer, folder of brochure. Met onze ervaring en creatieve ideeën kunnen we samen het gewenste eindresultaat realiseren.

RELATED PROJECTS

Website

challange

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus. Quisque gravida luctus volutpat. Mauris interdum, lectus in dapibus molestie, quam felis sollicitudin mauris, sit amet tempus velit lectus nec lorem. Nullam vel mollis neque. Lorem ipsum dolor.

customer

Tristique Turpis Ltd.

what we did

Photography

RELATED PROJECTS

Webwinkel

Je hebt een idee. Je weet dat een website of een webwinkel dat plan kan versterken. En nu?
Wij hebben in alles in huis om dat plan snel en professioneel om te zetten in creatief, realistisch webdesign en betaalbare hosting!

DE WEBSITE BOUWEN

We bouwen uw website met behulp van templates en plugins waarbij we zoveel mogelijk de uitstraling van uw bedrijf of uw huisstijl benaderen. Tijdens het bouwen staat uw site achter een ‘under-construction-scherm’ en alléén u kunt 24/7 meekijken. Pas wanneer u tevreden bent krijgt de test-website op onze servers de definitieve url (www.uwurlnaam.nl).

BETALEN IN JE WEBSHOP

Webwinkels kunnen wij tevens koppelen aan uw banksysteem (Ideal, Paypal, VISA, Credit- card, BanContact, Giropay, etc). Natuurlijk heeft u de volledige controle over uw eigen website of webwinkel en betalingen. U kunt eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de Visual Composer van uw CMS of gemakkelijk producten toevoegen met de meegeleverde webwinkel-plugin; WooCommerce.

JE EIGEN CMS

De afkorting “CMS” staat voor Content Management System. Dit is hèt beheer- systeem achter de website. In het WiseBite CMS’en hoeft u niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. U regelt alles via het overzichtelijke ‘Dashboard’ en maakt/wijzigt de pagina’s op in de ‘Visual Composer’ die u al gauw bekend voor zal komen wanneer u er regelmatig gebruik van maakt.

VISUAL COMPOSER (CMS)

De BoordevolReclame Visual Composer wordt als plugin bij de templates aangeboden. Er zijn meer dan 40 voorgedefinieerde elementen die eenvoudig via drag & drop in de juiste positie gesleept kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld standaard aanwezig: een Facebook-like button, een tabs module, een slider, google maps, (masonry) post grid, icoontjes, video player etcetera…

WOO-COMMERCE WEBSHOP

WooCommerce is een flexibele eCommerce-oplossing gebaseerd op WordPress. Met deze geïntegreerde webwinkel plugin kunt u snel aan de slag en uw online winkel beheren. Samen kiezen we een ontwerp dat bij uw merk en branche past. WooCommerce is volledig aanpasbaar en uitbreidbaar met vele extensies. En gaat er iets niet goed? Geen nood, we maken dagelijks gratis back-ups.

BACK-UPS

Wij maken dagelijks een complete back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Zo bent nooit meer dan een ‘dag’ kwijt. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

WIL JE BLOGGEN/VLOGGEN?

We maken gebruik van het open-source systeem WordPress. Voor het onderhouden van volledige corporate websites is WordPress uitstekend geschikt voor het bijhouden van een blog of een nieuwspagina op je website. Voor klanten die ook willen bloggen of nieuwspagina’s willen integreren wordt het weblog qua ontwerp volledig geïntegreerd in de rest van de website.

SLIDERS

Veel templates bevatten een slider. Wij gebruiken graag de ‘Revolution Slider’. Met deze plugin kunt u betrekkelijk eenvoudig sliders beheren, nieuwe aanmaken en verouderde sliders wijzigen. De ‘Revolution Slider’ is op dit moment volgens ons, een van de betere plugins om slideshows te maken .

24/7 UPDATES

Geen zorgen over updates. Met ons pro-actief 24/7 Managed Beheer zorgen wij ervoor dat de WordPress Core en de gebruikte plugins -indien nodig- geüpdate worden zodat uw website altijd blijft ‘draaien’.
Zo zorgen we ervoor dat uw website in de toekomst niet misbruikt/gehackt kan worden.

24/7 MANAGED BEHEER!

Pro-actief checken we dagelijks onze systemen en controleren we het beheer van ‘onze’ websites, applicaties en software. Zo beheren wij jouw hosting accounts en/of VPS servers.

HELDER VOORAF

ONLINE

Wij proberen uw website/webwinkel zo goed mogelijk funtioneel en online te houden maar omdat er door externe leveranciers voor oa websystemen, websites, gebruikte plugins enz. Continue -vaak dagelijks- updates worden geleverd kunnen er grote of kleine conflicten ontstaan binnen websites. Wij doen ons best deze kundig op te lossen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het wel /niet implementeren noch het niet leveren van updates door externe leveranciers. Indien er voor ons kosten voortvloeien om uw website functioneel online te houden zullen wij deze eerst met u bespreken.

GOOGLE RANKING

Middels SEO (Search Engine Optimization) tools regelen wij uw website zodanig in dat het mogelijk moet zijn om uw website op de eerste pagina te krijgen binnen Google na een zoekopdracht op uw bedrijfsvoering, nog voor de websites van uw concurrenten. Maar je begrijpt dat ook jouw collega’s dit willen. Er is dus een continue strijd gaande om de eerste plaats.

BTW

Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw en exclusief integratiekosten van eventuele extra of andere plugins/modules dan standaard.

SSL / SECURE SOCKET LAYER

De Europese GDPR / AVG wetgeving vereist een beveiligde website en/of webwinkel als uw website of winkel gegevens verwerkt over EU burgers. Een simpele contactpagina is al zo’n voorbeeld. Wij verzorgen de juiste SSL veiligheidscertificaten voor uw bedrijfsvoering, webwinkel en/of betalingsverkeer.

CMS / CONTENT MANAGEMENT SYSTEEm

In het gebruiksvriendelijke cms van de website/webwinkel kan je -na een korte uitleg- gemakkelijk zelf foto’s toevoegen, teksten wijzigen of prijzen aanpassen!

RELATED PROJECTS

Hosting diensten

DEDICATED-, OWN- en MODIFIED HOSTING

PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN DE WEBSITE NAAR JOUW HOSTINGPAKKET WORDT DE NIEUWE WEBSITE 24/7 ZICHTBAAR VOOR IEDEREEN.
Bij WiseBite bieden we 3 pakketten aan die ieder nog specifiek toegespitst en/of uitgebreid kunnen worden naar gelang uw bedrijfsvoering groeit. Voor deze pakketten geldt dat wij de configuratie, installatie maar ook het beheer voor onze rekening nemen. Zo ben je 24/7 zorgeloos online!

1

DEDICATED HOSTING

Wij merken helaas nog vaak op dat hostingbedrijven VPS servers overvol belasten om goedkoop te kunnen concurreren. Wij vinden het vooral belangrijk dat elke klant krijgt wat nodig is en zullen onze servers nooit hoger belasten dan 50% zodat jouw web-omgeving geen last heeft van andere klanten en de volle toegewezen processorkracht en data bandbreedte beschikbaar is. Jouw website heeft binnen de VPS server een eigen afgeschermde omgeving waarbij de resources dedicated toegewezen zijn. Verder wordt de website 24/7 gemanaged. Wij zorgen voor dagelijkse backups, CRM-updates, beveiliging en monitoring.
Deze omgeving is voldoende om klein en midden grote MKB bedrijven ruimschoots te voorzien in hun behoefte. Na gelang kunnen we meer resources toekennen mocht uw bedrijfsvoering groeien.

3

modified hosting

In overleg kijken we welke VPS configuraties voor jouw bedrijfsprocessen het best geschikt zijn. Wij managen de volledige VPS voor je. Daarnaast kan de VPS meegroeien met jouw bedrijfsvoering. Ook kunnen tijdelijk voor een aantal uren, dagen en/of weken processorkracht, CPU-cores en bandbreedte toegevoegd worden. Flexibele systemen voor hoge en veranderende proceseisen. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. De web-omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clustering functionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat je de zekerheid hebt van een zo hoog mogelijke uptime.

Deze omgeving is geschikt voor MKB en grote bedrijven die flexibele dataoplossingen nodig hebben, tijdelijk snel moeten kunnen groeien en/of wisselende bezoekersaantallen hebben. Denk hierbij aan reclame campagnes, TV-uitzendingen, nieuwsberichtgevingen, productlanceringen etc.

2

OWN SERVER

Ontwikkelde en op maat gemaakte ‘own servers’ vormen het fundament van jouw ‘managed hosting omgeving’. WiseBite bepaalt -samen met u- hoeveel geheugen en cpu-cores er in moeten. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. Wij bepalen hoe druk de server het kan / mag hebben. Zo is deze server optimaal geconfigureerd. Jouw web-omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clusteringfunctionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat je de zekerheid hebt van een zo hoog mogelijke uptime.
Deze omgeving is goed voor midden- en grote MKB en bedrijven. Het beheer (updates, beveiligingen, databewaking, backups, etc.) wordt volledig door ons verzorgd.

BEHALVE AAN EEN WEBSITE OF WEBWINKEL DENKT U OOK AAN SNELLE EN VEILIGE HOSTING!

EN EEN LEVERANCIER DIE 24/7 PRO-ACTIEF MET U MEEDENKT

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze hosting servers. Deze servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van WordPress websites, uw website en/of webwinkel.

Snelheid is van belang om uw bezoekers direct te voorzien van informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van EEN GIGABIT VERBINDING. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.

VPS PRO SERVER
DATACENTER IN AMSTERDAM

Onze VPS Pro Server is gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam. We kunnen met deze omgeving een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

RELATED PROJECTS