DEDICATED-, OWN- en MODIFIED HOSTING

PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN DE WEBSITE NAAR JOUW HOSTINGPAKKET WORDT DE NIEUWE WEBSITE 24/7 ZICHTBAAR VOOR IEDEREEN.
Bij WiseBite bieden we 3 pakketten aan die ieder nog specifiek toegespitst en/of uitgebreid kunnen worden naar gelang uw bedrijfsvoering groeit. Voor deze pakketten geldt dat wij de configuratie, installatie maar ook het beheer voor onze rekening nemen. Zo ben je 24/7 zorgeloos online!

1

DEDICATED HOSTING

Wij merken helaas nog vaak op dat hostingbedrijven VPS servers overvol belasten om goedkoop te kunnen concurreren. Wij vinden het vooral belangrijk dat elke klant krijgt wat nodig is en zullen onze servers nooit hoger belasten dan 50% zodat jouw web-omgeving geen last heeft van andere klanten en de volle toegewezen processorkracht en data bandbreedte beschikbaar is. Jouw website heeft binnen de VPS server een eigen afgeschermde omgeving waarbij de resources dedicated toegewezen zijn. Verder wordt de website 24/7 gemanaged. Wij zorgen voor dagelijkse backups, CRM-updates, beveiliging en monitoring.
Deze omgeving is voldoende om klein en midden grote MKB bedrijven ruimschoots te voorzien in hun behoefte. Na gelang kunnen we meer resources toekennen mocht uw bedrijfsvoering groeien.

3

modified hosting

In overleg kijken we welke VPS configuraties voor jouw bedrijfsprocessen het best geschikt zijn. Wij managen de volledige VPS voor je. Daarnaast kan de VPS meegroeien met jouw bedrijfsvoering. Ook kunnen tijdelijk voor een aantal uren, dagen en/of weken processorkracht, CPU-cores en bandbreedte toegevoegd worden. Flexibele systemen voor hoge en veranderende proceseisen. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. De web-omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clustering functionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat je de zekerheid hebt van een zo hoog mogelijke uptime.

Deze omgeving is geschikt voor MKB en grote bedrijven die flexibele dataoplossingen nodig hebben, tijdelijk snel moeten kunnen groeien en/of wisselende bezoekersaantallen hebben. Denk hierbij aan reclame campagnes, TV-uitzendingen, nieuwsberichtgevingen, productlanceringen etc.

2

OWN SERVER

Ontwikkelde en op maat gemaakte ‘own servers’ vormen het fundament van jouw ‘managed hosting omgeving’. WiseBite bepaalt -samen met u- hoeveel geheugen en cpu-cores er in moeten. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. Wij bepalen hoe druk de server het kan / mag hebben. Zo is deze server optimaal geconfigureerd. Jouw web-omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clusteringfunctionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat je de zekerheid hebt van een zo hoog mogelijke uptime.
Deze omgeving is goed voor midden- en grote MKB en bedrijven. Het beheer (updates, beveiligingen, databewaking, backups, etc.) wordt volledig door ons verzorgd.

BEHALVE AAN EEN WEBSITE OF WEBWINKEL DENKT U OOK AAN SNELLE EN VEILIGE HOSTING!

EN EEN LEVERANCIER DIE 24/7 PRO-ACTIEF MET U MEEDENKT

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze hosting servers. Deze servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van WordPress websites, uw website en/of webwinkel.

Snelheid is van belang om uw bezoekers direct te voorzien van informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van EEN GIGABIT VERBINDING. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.

VPS PRO SERVER
DATACENTER IN AMSTERDAM

Onze VPS Pro Server is gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam. We kunnen met deze omgeving een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

RELATED PROJECTS