Wij zorgen dat uw ICT-omgeving blijft draaien. En zien we kansen voor verdere optimalisering? Dan adviseren we u daarover; pro-actief maar bovenal preventief.

– Het leveren en installeren van complete systemen
– Aanleg veilige (wifi) netwerken en NAS
– Oplossen van soft- en hardware problemen
– professioneel advies

Voor professioneel advies, reparatie, onderhoud en aanschaf van computers, tablets, laptops en alles daaromheen in de regio van Bergen op Zoom. WiseBite denkt mee is pro-actief en levert bovenal eerlijke service op maat. Op het gebied van computers en telefonie, maar ook voor het aanleggen en beheren van uw (draadloze) netwerk kunnen wij u met raad en daad bijstaan.

INTERNET

INTERNET & BACKUPLIJNEN (WAN)

Het internet (Wide Area Network) is de levenslijn voor uw digitale business. Wij kijken voor u wat op uw adres de beste internet verbinding is rekening houdend met de behoefte van uw bedrijfsvoering. Of dat nu glasvezel, kabel, VDSL of wireless, we kunnen alle opties vergelijken en regelen. Is uw bedrijfsvoering zo cruciaal dan is ook de mogelijkheid van een backuplijn mogelijk mocht uw hoofdverbinding eruit liggen. Tevens adviseren we de juiste routers al dan niet met diverse beveilingslagen, VPN (thuiswerk mogelijkheden) of het koppelen van meerdere vestigingen, etc.

WINDOWS

Windows 10 migraties

Sinds 14 januari 2020 ondersteunt Microsoft het operating systeem Windows 7 niet meer. Het is daarom van groot belang dat u uw Windows 7 systemen migreert naar Windows 10. Wij kunnen u deze taak uit handen nemen. We kijken of uw huidige systemen Windows 10 aan kunnen, eventueel met een kleine uitbreiding als geheugen en SSD schijven of helpen u bij het maken van de juiste keuze voor het vervangen van hardware. Ook zetten wij Windows 7 om naar Windows 10 met behoud van uw applicaties, mits uw applicaties niet overweg kunnen met Windows 10.

Beveiliging

Data beveiliging en opslag

Data diefstal en datalekken zijn tegenwoordig helaas aan de orde van de dag. Wij kunnen u adviseren en voorzien in beveiligde dataopslag. Zorg dragen dat uw data veilig opgeslagen is op bijvoorbeeld NAS systemen. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat uw data desnoods veilig opgeslagen wordt buiten uw bedrijfspand(en) zodat in geval van diefstal of brand uw core-business niet verloren gaat.

CAMERA

Camera-beveiliging

Of het nu gaat om één camera of een hele serie, wij kunnen u helpen met alle soorten beveiligingscamera’s voor binnen en buiten, alsmede groothoek of zoom camera’s en volgcamera’s. Tevens kunnen wij voor u ook adviseren in camera recorders en/of opslag op een NAS. Alleen lokaal de beelden terug kunnen kijken of via het internet. Ook zorgen wij voor camera updates die benodigd zijn om te voorkomen dat buitenstaanders mee zouden kunnen kijken. Alles veilig geregeld via Wisebite.

NETWERK

Lokaal netwerk

Wisebite kan ook het lokale netwerk (Local Area Network) voor je realiseren, nakijken, verbeteren en beheren. Eventueel zelfs op afstand. Of jouw lokale netwerk nu bestaat uit een paar PC’s en laptops of complexe verbindingen met routers, switches, glasvezel, WIFI access points etc, wij realiseren het allemaal. Mede dankzij onze jaren ervaring kunnen wij jou en het bedrijf optimaal voorzien van de juiste configuraties.

OPSCHONEN

Systemen opschonen

Na verloop van tijd worden Windows systemen trager. Dit is onvermijdelijk. Wij kunnen je helpen met het opschonen van uw systemen zodat ze weer gang-baarder worden. Ook kunnen kleine hardware investeringen als geheugen, processor of harde schijf naar SSD schijf ervoor zorgen dat je niet direct een nieuw systeem nodig hebt.
Wij kijken tevens naar de configuratie op de PC om te zien of deze gefinetuned kan worden.
Hierdoor merk je dat je nog een tijd vooruit kunt met je huidige systemen.

Telefonie

Cloud telefonie

Ongeacht uw internet configuratie kunnen wij u voorzien van uw eigen telefonie centrale in de cloud. U heeft hiervoor geen eigen dure telefooncentrale meer nodig. Alle toestellen die u hierop aansluit kunt u persoonlijk configureren. Meerdere nummers, telefoons in groepen, doorschakelen, afwezigheid, eigen keuzemenu’s, het is allemaal realiseerbaar. Wat u hiernaast nodig heeft zijn speciale IP-telefoons. Ook hierin kunnen wij u feilloos informeren. En zeker de kosten per minuut zijn vele malen goedkoper, ook naar het buitenland. Informeer er naar.

VAN WAN TOT LAN!

PRO-ACTIEF EN SERVICE OP MAAT. MAAK EEN AFSPRAAK. BEDRIJF OF PARTICULIER... WIJ HELPEN U SNEL.

Snelheid is van belang om uw bezoekers direct te voorzien van informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van EEN GIGABIT VERBINDING. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.