vakkundig, snel en OP MAAT. BEDRIJF OF PARTICULIER…

Storing?
Wij zorgen dat jouw ICT-omgeving (weer) 24/7 DRAAIT.
BEGRijPELIJK, snel en storingsvrij!

Bij WiseBite ICT ‘informatie- en communicatietechnologie’ draait het om het gebruik van netwerken, computers, printers, telefoons en nog veel meer. Wij ontwerpen en beheren kleine en grotere informatiesystemen, netwerken en databases van klanten.
Of heb je een storing? Waarschijnlijk kunnen we dat snel via ‘teamviewer’ of op locatie oplossen!

Complete ICT-systemen op maat
– Aanleg van veilige (wifi) netwerken en NAS
.
– Aankoopadvies van computers, randapparatuur
– Oplossen van soft- en hardware problemen
.
– Beveiliging
– Monitoring
– AVG en consultancy

.
– Professioneel advies
– Data storage
– Aanleg netwerken
– Beheer netwerken
– Printing
– Telefonie
– Microsoft office 365
– Online werken
– E-mail
– SharePoint en backups

Maak gebruik van het onderstaande formulier, zo hebben we meteen alle correcte informatie!

Het internet (Wide Area Network) is de levenslijn voor digitale business. Wij kijken -op basis van bedrijfsvoering- wat op jouw adres de beste internetverbinding is. 
Of dat nu glasvezel, kabel, VDSL of wireless, we kunnen alle opties vergelijken en regelen. Is de bedrijfsvoering zo cruciaal dan is ook de mogelijkheid van een backuplijn mogelijk mocht de hoofdverbinding eruit liggen.
Tevens adviseren we de juiste routers al dan niet met diverse beveilingslagen, VPN (thuiswerk mogelijkheden) of het koppelen van meerdere vestigingen, etc.

Sinds 14 januari 2020 ondersteunt Microsoft het operating systeem Windows 7 niet meer. Het is daarom van groot belang dat je de Windows 7 systemen migreert naar Windows 10.
Wij kunnen deze taak uit handen nemen. We kijken dan of je huidige systemen Windows 10 aan kunnen, eventueel met een kleine uitbreiding als geheugen en SSD schijven of helpen bij het maken van de juiste keuze voor het vervangen van hardware. Ook zetten wij Windows 7 om naar Windows 10 met behoud van alle applicaties, mits uw applicaties overweg kunnen met Windows 10.

Data diefstal en datalekken zijn tegenwoordig helaas aan de orde van de dag. Wij kunnen adviseren en voorzien in beveiligde dataopslag. Zorg dragen dat jouw data veilig opgeslagen is op bijvoorbeeld NAS systemen.

Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat jouw data desnoods veilig opgeslagen wordt buiten het bedrijfspand(en) zodat in geval van diefstal of brand de core-business niet verloren gaat.

Of het nu gaat om één camera of een hele serie, wij kunnen helpen met alle soorten beveiligingscamera’s voor binnen en buiten, alsmede groothoek of zoom camera’s en volgcamera’s.

Tevens kunnen wij ook adviseren in camera recorders en/of opslag op een NAS. Alleen lokaal de beelden terug kunnen kijken of via het internet. Ook zorgen wij voor camera updates die benodigd zijn om te voorkomen dat buitenstaanders mee zouden kunnen kijken. Alles veilig en snel geregeld via WiseBite.

WiseBite kan ook het lokale netwerk (Local Area Network) voor je realiseren, nakijken, verbeteren en beheren. Eventueel zelfs op afstand. Of jouw lokale netwerk nu bestaat uit een paar PC’s en laptops of complexe verbindingen met routers, switches, glasvezel, WIFI access points etc, wij realiseren het allemaal. Mede dankzij onze jaren ervaring kunnen wij jou en het bedrijf optimaal voorzien van de juiste configuraties.

Na verloop van tijd worden Windows systemen trager. Dit is onvermijdelijk. Wij kunnen je helpen met het opschonen van uw systemen zodat ze weer gang-baarder worden. Ook kunnen kleine hardware investeringen als geheugen, processor of harde schijf naar SSD schijf ervoor zorgen dat je niet direct een nieuw systeem nodig hebt.
Wij kijken tevens naar de configuratie op de PC om te zien of deze gefinetuned kan worden.
Hierdoor merk je dat je nog een tijd vooruit kunt met je huidige systemen.

Ongeacht jouw internet configuratie kunnen wij je voorzien van jouw eigen telefooncentrale in de cloud. Je hebt hiervoor geen eigen dure telefooncentrale meer nodig. Alle toestellen die je hierop aansluit kan je persoonlijk configureren. Meerdere nummers, telefoons in groepen, doorschakelen, afwezigheid, eigen keuzemenu’s, het is allemaal realiseerbaar. Wat je hiernaast nodig hebt zijn speciale IP-telefoons. Ook hierover kunnen wij je informeren. En zeker de kosten per minuut zijn vele malen goedkoper, ook naar het buitenland! Meer weten? Bel even met WiseBite…

Netwerken zijn kwetsbaar en kunnen indien niet goed beveiligd, voor beveiligingsrisico’s zorgen. Hackers kunnen de systeemkwetsbaarheden uitbuiten om gegevens te stelen of netwerken te beschadigen.

Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om je netwerk te beveiligen.
Hier zijn een paar tips:

Gebruik sterke wachtwoorden en verander ze regelmatig
Gebruik Multi-factor authenticatie (MFA)
Installeer beveiligingssoftware en werk die regelmatig bij
Wees voorzichtig met wat je downloadt en opent
Deel je wachtwoorden of inloggegevens niet met anderen
Gebruik een firewall om je netwerk te beschermen tegen ongeoorloofde toegang