HET KOMT REGELMATIG VOOR DAT WE VRAGEN OM BESTANDEN/DOCUMENTEN AAN TE LEVEREN.

Aanleveren van documenten kan als hardcopy en/of digitaal. Even afgeven of via internet dmv. e-mail of ftp. Deze laatste  functie is vooral bedoeld voor onze klanten die regelmatig orders digitaal aanleveren. Hiervoor heeft u dan ook een account nodig. U kunt een account telefonisch of via de mail aanvragen. Indien u incidenteel een bestand aan wilt leveren kunt u dit het beste doen via de e-mail of, indien het bestand te groot is om te mailen, via de website: www.wetransfer.com.

DOCUMENTEN ALS PDF

U kunt documenten het beste aanleveren als pdf-bestand. Een programma om deze te genereren is te downloaden op: www.cutepdf.com. U kunt ook aanleveren in ondermeer de volgende programma’s: Indesign, Photoshop, Quark Xpress, Word, Excel en Powerpoint. (Let er op dat eventueel gebruikte fonts/lettertypen dienen te worden meegeleverd.)

Mocht u naar aanleiding van het aanleveren van documenten nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

BEN JE OP ZOEK NAAR COMMUNICATIEVE VORMGEVING IN COMBINATIE MET BEELD EN TEKST?

KLEUR, BEELD EN TEKST ONLINE & OFFLINE GRAFISCH ONTWERP…

WIJ ONTWERPEN JOUW BROCHURE, FLYER OF WEBSITE. OF WIL JE MISSCHIEN NIEUW LOGO MET HUISSTIJL OF GEWOON EEN PAKKENDE PAY-OFF? WIJ MIXEN VORM MET BEELD EN TEKST …

Wij streven naar praktische ontwerpen zonder al te veel overbodige franjes. Gewoon een ontwerp dat informatie inzichtelijk maakt zonder poespas. Een ontwerp dat jou ligt en voldoet aan de afgesproken richtlijnen.
Wij helpen je graag met bepalen welk middel het beste resultaat boekt voor het doel. De ene keer zijn een flyer, advertentie of brochure de beste oplossingen en een andere keer is het juist de website die aangepast kan worden. Vaak geeft een mix van middelen juist het hoogste effectieve bereik. Meer weten? Bel 06 53838013.