U denkt aan drukwerk? Full-colour, eigenzinnig zwart of een of meerdere pms-kleuren? Wij denken graag mee.

PMS, RGB, HEX, CMYK – BROCHURES BRIEFPAPIER CREATIE JAARVERSLAG BRIEVEN HUISSTIJL FOLDER FLYERS HANDBOEK LEAFLETS NIEUWSBRIEVEN MAGAZINES JAARVERSLAG DIGITAAL LOGO KRANT VISITEKAART MET VRIENDELIJKE GROET ENVELOP AE5 CL4 11/22 LINKS VENSTER KALENDER LABEL MAP STICKER OFFSET DIGITAAL ZEEFDRUK FLEXODRUK GICLEE AFWERKING NUMMEREN RILLEN

WIJ REGELEN AL UW DRUKWERK, MAKKELIJK TOCH!
Voor uw organisatie is drukwerk geen kernactiviteit. het zelf regelen vraagt tijd, zorg en kennis. Wij regelen al uw drukwerk, makkelijk toch! Verandert de inhoud van uw folder of brochure snel? Wilt u uw voorraad drukwerk beperken of misschien uw doelgroep persoonlijk aanspreken in een mailing en snel inspringen op een marktverandering? We kopen jaarlijks nogal wat drukwerk scherp in. Daarom kunnen we ook u een kostenbesparende offerte maken.

DRUKWERK
Om kosten te besparen en heel snel “on-demand” drukwerk te kunnen leveren, kunnen wij uw drukwerk op voorraad houden. Wij inventariseren samen met u voor welke producten het loont om een grotere oplage te drukken en het op te slaan. Wanneer uw eigen voorraad te klein wordt, is een telefoontje, mailtje voldoende om het nog dezelfde dag te laten versturen.

AFWERKING
Voor regulier drukwerk zijn de afwerkmogelijkheden veelal gevarieerder dan de gestandaar- diseerde afwerkmogelijkheden van digitaal drukwerk. Vouwen, rillen, stansen, perforeren, pregen, snijden, binden, lamineren; glanzend – mat – spot, lakken; uv en semi-spot – spot, heatseal, dispersie, scratch-off, geur, gommeren, nummeren.
.

DIGITAAL DRUKWERK
Het grootste verschil tussen digitaal drukken en offsetdrukken is dat de vaste kosten per drukopdracht heel laag zijn. Daarentegen zijn de variabele kosten per vel veel hoger dan bij offsetdruk. Hierdoor is digitaal drukken vooral interessant bij kleine oplages. Ook de druktijden van digitaal drukken zijn korter dan bij offsetdruk, waardoor het geschikt is voor spoedklussen.


EEN JAAR GRATIS HOSTING

In combinatie met uw nieuwe website of webwinkel krijgt u het webhostingpakket ‘goed’ en de registratiekosten van uw domein-url het eerste jaar gratis! De back-ups zijn bij ons natuurlijk sowieso gratis.

HOSTING!

TOEGEPASTE FOTOGRAFIE

Wij zijn gek op alles wat met ontwerpen te maken heeft, online of offline en het samen brainstormen over hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken. De kracht zit in het kiezen van de juiste combinatie. Wat kunnen we samen bereiken?

FOTOGRAFIE & STOCK

VORMGEVEN DOE JE SAMEN

Welke uitstraling wil je meegeven via folders en brochures? Papiersoort, kleur(en), foto’s, teksten en lettertypen bepalen voor het grootste deel de uitstraling van je flyer, folder of brochure. Met onze ervaring en creatieve ideeën kunnen we samen het gewenste eindresultaat realiseren.

VORMGEVING!