TEAMVIEWER.
Als je problemen hebt met je e-mail, website, server of instellingen.

hulp op het moment dat je het echt nodig hebt. Analyseren en oplossen op afstand!

HULP OP AFSTAND

Om je snel van dienst te kunnen zijn bestaat de mogelijkheid dat wij -door in te loggen op jouw computer- van onze eigen locatie met je mee kunnen kijken om een probleem te analyseren en zo mogelijk op te lossen. Hiervoor maken wij gebruik van het program-ma TeamViewer van een externe service partij.

Deze software is volledig betrouwbaar en kan je downloaden middels de downloadknop hieronder. De website ‘TeamViewer’ zal dan openen in een nieuw venster.

Na installatie of opstarten van de software zal een kader op je systeem verschijnen vergelijkbaar aan de afbeelding hieronder.

HET GEBRUIK VAN TEAMVIEWER

Wij zullen je vragen om de twee gegevens die in  het kader verschijnen, namelijk je ID (Your ID) en jouw wachtwoord (Password).
Deze gegevens hebben wij nodig om op afstand verbinding te kunnen maken met jouw ‘computer’. Deze inloggegevens worden bij elke opstart opnieuw gegenereerd met een unieke code.
Pas als je deze gegevens doorgeeft kunnen wij éénmalig met je meekijken. Tijdens zo’n TeamViewer-sessie kan je op je beeldscherm meekijken en zien wat we doen. Na het afsluiten van de applicatie TeamViewer zal de verbinding verbroken worden en kunnen wij niet meer meekijken.