Sneller zijn is niet zomaar een extra functie!

onze litespeed servers zijn 100% NEDERLANDS en gegarandeert de snelste servers!

LiteSpeed is opgebouwd met snelheid als uitgangspunt! De geoptimaliseerde technologie laadt
statische content supersnel, wat resulteert in snelheden die tot wel 5x hoger zijn als Apache webservers,
bijna dubbel zo snel als NGINX webservers en zelfs tot wel 40x betere PHP prestaties!

Onze LiteSpeed webservers behoren tot de categorie premium-servers. Dit type webservers maken gebruik van de meest moderne technieken waarmee jouw website met extreme snelheid uitgepakt kan worden. De nieuwste caching-methodes zijn daarbij  ingebouwd om jouw website of webshop op maximale snelheid te krijgen, zonder dat je daarvoor zelf in de techniek hoeft te duiken.

DE voordelen van litespeed hosting

  • Tot wel 40x snellere PHP prestaties
  • Altijd voorop met de nieuwste technologie
  • HTTP/3 en TLS 1.3 standaard ingebouwd
  • Door slimme compressie minder rekentijd nodig
  • Speciale WordPress en Joomla integratie voor extra boost
  • Makkelijk in gebruik omdat alles out of the box werkt
OVERSTAPPEN NAAR WISEBITE

Je website-bezoeker wil niet wachten, die wil zo snel mogelijk vinden wat hij of zij zoekt. Met LiteSpeed gaat het uitpakken  razendsnel en beperk je de wachttijd tot een minimum. Dat is niet alleen fijn voor je bezoekers, maar ook nog eens goed voor je SEO.

Overstappen van hostingprovider doe je niet zomaar, dat snappen we. Je hebt vragen als; gaat de verhuizing wel goed? Moeten we niet van alles regelen? Laat dat maar aan ons over. Wij regelen alles en optimaliseren zelfs de techniek van je website na de verhuizing. Zo wordt jouw website zelfs nóg sneller dan wanneer we er een 1-op-1 kopie van maken.

Hoe LiteSpeed cache werkt

Caching is een systeem waarbij veel geraadpleegde informatie (tijdelijk) wordt opgeslagen in het werkgeheugen van de server voor extra snelle toegang. Op het moment dat je een websitepagina bezoekt, wordt een verzoek ingediend bij de webserver om de website bestanden op te vragen. Daarbij worden alle broncodes doorgelopen en de uitkomsten van die codes aan jou gepresenteerd.

Wanneer je geen caching actief hebt, zal bij ieder verzoek de volledige code worden doorgelopen. Wanneer je echter gebruik maakt van caching, wordt bij het eerste verzoek meteen het resultaat opgeslagen in het werkgeheugen van de server. Daarbij kunnen alle opeenvolgende verzoeken zonder doorloop van de codes direct worden gepresenteerd vanuit het werkgeheugen van de server, wat tot wel 100x sneller is dan zonder cache.

Het gebruik van losse caching plugins zoals onder andere WP Rocket, Varnish, W3 Total cache, WP fastest cache, WP Simple cache, WP super cache zijn overbodig omdat LiteSpeed deze functionaliteiten al aan boord heeft. Zo kunnen wij zonder aanpassingen aan je websitefunctionaliteit of codes al een enorme verbeterslag maken door jouw hosting over te zetten naar onze LiteSpeed servers.