source-4280758_1920_duo

Managed VPS: prestatiekracht op onze server. Kies voor Managed VPS bij WiseBite. Snel, flexibel en zonder zorgen.

WIJ BEHEREN JE VPS

MET ONZE GEBRUIKSVRIENDELIJKE MANAGER

Bij een Managed VPS beheren wij jouw server. Wij zorgen ervoor dat je website, applicaties en e-mail snel en stabiel blijven werken, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging. Technische kennis is niet nodig. Zelf instellingen beheren? Dat doe je in de gebruiksvriendelijke VPS-manager. 

MANAGED BEHEER

DE VOORDELEN VAN EEN WISEBITE VPS

Volledig beheer door WiseBiTE
Gebruiksvriendelijke VPS-manager
GEEN TECHNISCHE KENNIS VEREIST
24/7 monitoring en back-up service
De beste beveiliging van jouw VPS
onafhankelijk en maximale stabiliteit
verhoogde SLA mogelijk
Nederlandstalige support
Nederlandse datacenters
Eenvoudig uit te breiden

WISEBITE; HOSTING

VPS VOOR DE PRIJS VAN SHARED

VPS (Virtual Private Server) is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Heb jij een webshop, website, wil je bezoekerspieken opvangen voor bijvoorbeeld je ticketbureau of evenement of heb je gewoon een eigen server nodig? Dan is een onze VPS geschikt voor jou.

BIJ WISEBITE LEVEREN WE ALTIJD MANAGED BEHEER MAAR DAN VOOR DE PRIJS VAN UNMANAGED BEHEER.

Met een VPS-hosting van WiseBite maak je gebruik van een VPS-platform, het volledige beheer door WiseBite, uptime garantie, flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server. En je Managed VPS is veilig en supersnel.

SNELHEID EN...

99,9% UPTIME!

Wisebite Internet Services maakt gebruik van ultra moderne infrastructuren. Onze diensten draaien op meerdere servers die staan in Nederlandse geografisch gescheiden Datacenters in Amsterdam en Rotterdam. We kunnen met deze omgevingen een uptime garanderen van 99,9% dankzij pro-actief beheer en 24/7 monitoring van onze services en dienstverlening.

GRATIS BACK-UPS

Uiteraard maken wij dagelijks een complete gratis back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

GRATIS 24/7 MANAGED BEHEER

Managed beheer voor de prijs van unmanaged beheer. Met alle plezier beheren (managen) wij uw hosting accounts en/of VPS servers alsmede uw website(s). Zodoende heeft u minder of geen ICT kennis nodig maar wordt alles professioneel beheerd. abc websites. nl

Webshop? Ga voor VPS!

Hou de bezoekers van jouw website tevreden met een VPS. Een VPS vangt piekmomenten in het aantal bezoekers beter op. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw webshop bereikbaar is. Ook heb je met een VPS meer opslaguimte, zodat je al jouw producten kunt aanbieden.

Met een WiseBite VPS oplossing heb je gegarandeerd de allerbeste performance voor je webshop. Je geniet van de nieuwste hardware en de beste softwareoplossingen, waarmee maximale snelheid gegarandeerd is.

RELATED PROJECTS