UW WEBSITE VERHUIZEN? DIT DOEN WIJ VOOR U!
MAAR ALS RECHTMATIGE EIGENAAR DIENT U ZELF NOG WEL EEN PAAR EENVOUDIGE STAPPEN TE MAKEN.

“Ik wil switchen van hosting provider en mijn nieuwe website onderbrengen bij WiseBite hosting”.

ANTWOORD
Als rechtmatige eigenaar van de website moet u zelf de onderstaande FTP- en Database-servergegevens* bij uw ‘oude’ hosting provider of domeinregistrant aanvragen + de token van de website. Dat is de ‘sleutel’ van uw website, zonder token kunnen wij uw website niet migreren.

“Ik wil niet switchen van hosting provider maar de oude website vervangen door mijn nieuwe ‘WiseBite’ website”.

ANTWOORD
De onderstaande informatie (FTP en DATABASE-SERVER)* moet u als rechtmatige eigenaar van de website opvragen bij uw huidige hosting provider:

“Ik heb nog geen domein en wil wisebite als hosting provider voor mijn nieuwe website”.
.

ANTWOORD
Wij regelen alles voor u!

Kan ik als website ontwerper / ontwikkelaar een website van mijn klant onderbrengen bij WiseBite hosting?

ANTWOORD
Ja dat kan. Voor u -als externe partij- kunnen wij een website/winkel voor uw relatie hosten. Bel voor de mogelijkheden!

*FTP;
FTP-Host adres: … FTP-Gebruikersnaam: … FTP-Wachtwoord: … phpmyadmin url: … Database: …

DATABASESERVER;

Hostnaam: … Databasenaam: … Gebruikersnaam: … Wachtwoord: …


Mobile Apps

Mobiele websites worden net zoals ‘gewone’ websites geïndexeerd door zoekmachines. Indexatie door zoekmachines voor apps is niet mogelijk.

Creative Websites

Wij zijn gek op alles wat met ontwerpen te maken heeft, online of offline en het samen brainstormen over hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken. De kracht zit in het kiezen van de juiste combinatie. Wat kunnen we samen bereiken?

SEO Optimalisatie

Het eerste wat je altijd standaard moet doen nadat je WordPress hebt geïnstalleerd is de permalinks (URL’s) aanpassen. Standaard zal een permalink er uitzien als: http://jewebsite.nl/?p=21. Maar het gaat natuurlijk veel verder, wij kunnen u daar alles over vertellen!

Alle ruimte op het internet. Hosting in eigen beheer

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze eigen hosting servers. Deze servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van WordPress websites, uw website en/of webwinkel.

Snelheid is essentieel van belang om uw bezoekers direct te voorzien van de juiste informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van een Gigabit verbinding. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.