UPDATE UW WEBSITE MET EEN VEILIGE VERBINDING. VANAF 34,- LEVEREN WIJ
3 SSL-CERTIFICATEN

Wij leveren 3 verschillende ssl-certificaten:
1. Domein-validatie 2. organisatie validatie 3. uitgebreide validatie

Ssl (secure socket layer) wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van online aankopen (webwinkels), financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Alle informatie blijft zo tijdens het transport vertrouwelijk en is niet leesbaar door derden. Onderaan deze pagina kunt u lezen over de wettelijke eisen voor online beveiliging. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar

aan het Groene gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld bovenaan deze pagina van onze website of die van uw bank. Voor een ssl-verbinding is een ssl-certificaat noodzakelijk. Het gekozen certificaat wordt geïnstalleerd op de server waarop uw website is geplaatst, meestal is dit onze eigen server. Maar ook wanneer u geen klant bent bij ons kunnen we dit probleemloos voor u verzorgen!

1

domein validatie
v.a. 34,00 EXCL. BTW / PER JAAR

DV – DOMEIN VALIDATIE HERKEN JE AAN:
1. SLOTJE IN BROWSER

3

uitgebreide validatie
v.a. 150,00 EXCL. BTW – PER JAAR

KVK CONTROLE
CONTROLE EIGENAAR DOMEINNAAM
EV – FORMULIER*
2x TELEFONISCHE VALIDATIE

EV – EXTENDED (UITGEBREIDE) VALIDATIE HERKEN JE AAN:

1. SLOTJE IN BROWSER
2. ORGANISATIEGEGEVENS IN HET CERTIFICAAT
3. DIRECT ZICHTBAAR IN SITE-SEAL
4. GROENE BALK + ZICHTBARE
4. ORGANISATIENAAM

2

organisatie validatie
v.a. 99,00 EXCL. BTW – PER JAAR

KVK CONTROLE
CONTROLE EIGENAAR DOMEINNAAM
1x TELEFONISCHE VALIDATIE

OV – ORGANISATIE VALIDATIE HERKEN JE AAN:

1. SLOTJE IN BROWSER
2. ORGANISATIEGEGEVENS IN HET CERTIFICAAT
3. DIRECT ZICHTBAAR IN SITE-SEAL

* Overeenkomst tussen Certificaat Autoriteit (CA) en de organisatie dat het SSL-Certificaat aanvraagt. Hierin staan specifieke voorwaarden waar deze organisatie aan moet voldoen.

BEHALVE AAN EEN WEBSITE OF WEBWINKEL DENKT U OOK AAN VEILIGE VERBINDINGEN.

WIJ LEVEREN 3 VERSCHILLENDE SSL-CERTIFICATEN VOOR UW WEBSITE OF WEBSHOP

WETTELIJKE EISEN VOOR ONLINE BEVEILIGING

In de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het gebeurt echter nog veel te vaak dat deze informatie zonder enige vorm van veiligheid over het internet wordt verstuurd.

De gevolgen voor de slachtoffers van internetfraude kunnen groot zijn. Criminelen achterhalen via betrouwbaar lijkende websites creditcard-informatie en/of andere persoonlijke gegevens en gaan op naam van de gestolen identiteit vervolgens financiële verplichtingen aan. De Nederlandse overheid erkent dit probleem. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat.

SSL Certificaat
Persoonsinformatie wordt op verschillende manieren verzonden. Bijvoorbeeld in het geval van online aankopen en financiële transacties, maar ook als het gaat om een simpel contactformulier. In alle gevallen verplicht de Wbp tot het beveiligen van de gegevens. Met de aanschaf van een SSL Certificaat zorgt u ervoor dat deze gegevens niet in handen van kwaadwillenden kunnen komen.

Verplicht
De wet verplicht het beveiligen van persoonsgegevens. Het CBP ziet er daarom op toe dat deze wet wordt nageleefd. Boetes bij het niet naleven van de regels kunnen oplopen tot € 4500,-. Afgezien van deze boete loopt het nalatige bedrijf ook nog het risico aansprakelijk gesteld te worden voor de schade.

RELATED PROJECTS