Managed VPS

source-4280758_1920_duo

Managed VPS: prestatiekracht op onze server. Kies voor Managed VPS bij WiseBite. Snel, flexibel en zonder zorgen.

WIJ BEHEREN JE VPS

MET ONZE GEBRUIKSVRIENDELIJKE MANAGER

Bij een Managed VPS beheren wij jouw server. Wij zorgen ervoor dat je website, applicaties en e-mail snel en stabiel blijven werken, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging. Technische kennis is niet nodig. Zelf instellingen beheren? Dat doe je in de gebruiksvriendelijke VPS-manager. 

MANAGED BEHEER

DE VOORDELEN VAN EEN WISEBITE VPS

Volledig beheer door WiseBiTE
Gebruiksvriendelijke VPS-manager
GEEN TECHNISCHE KENNIS VEREIST
24/7 monitoring en back-up service
De beste beveiliging van jouw VPS
onafhankelijk en maximale stabiliteit
verhoogde SLA mogelijk
Nederlandstalige support
Nederlandse datacenters
Eenvoudig uit te breiden

WISEBITE; HOSTING

VPS VOOR DE PRIJS VAN SHARED

VPS (Virtual Private Server) is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Heb jij een webshop, website, wil je bezoekerspieken opvangen voor bijvoorbeeld je ticketbureau of evenement of heb je gewoon een eigen server nodig? Dan is een onze VPS geschikt voor jou.

BIJ WISEBITE LEVEREN WE ALTIJD MANAGED BEHEER MAAR DAN VOOR DE PRIJS VAN UNMANAGED BEHEER.

Met een VPS-hosting van WiseBite maak je gebruik van een VPS-platform, het volledige beheer door WiseBite, uptime garantie, flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server. En je Managed VPS is veilig en supersnel.

SNELHEID EN...

99,9% UPTIME!

Wisebite Internet Services maakt gebruik van ultra moderne infrastructuren. Onze diensten draaien op meerdere servers die staan in Nederlandse geografisch gescheiden Datacenters in Amsterdam en Rotterdam. We kunnen met deze omgevingen een uptime garanderen van 99,9% dankzij pro-actief beheer en 24/7 monitoring van onze services en dienstverlening.

GRATIS BACK-UPS

Uiteraard maken wij dagelijks een complete gratis back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

GRATIS 24/7 MANAGED BEHEER

Managed beheer voor de prijs van unmanaged beheer. Met alle plezier beheren (managen) wij uw hosting accounts en/of VPS servers alsmede uw website(s). Zodoende heeft u minder of geen ICT kennis nodig maar wordt alles professioneel beheerd. abc websites. nl

Webshop? Ga voor VPS!

Hou de bezoekers van jouw website tevreden met een VPS. Een VPS vangt piekmomenten in het aantal bezoekers beter op. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw webshop bereikbaar is. Ook heb je met een VPS meer opslaguimte, zodat je al jouw producten kunt aanbieden.

Met een WiseBite VPS oplossing heb je gegarandeerd de allerbeste performance voor je webshop. Je geniet van de nieuwste hardware en de beste softwareoplossingen, waarmee maximale snelheid gegarandeerd is.

RELATED PROJECTS

Social media

Website of social media? Je kan allebei overwegen natuurlijk!

Ga je voor een nieuwe website of social media? Social media hebben het online landschap in korte tijd volledig omgegooid. Of ze nu gebruikt worden voor persoonlijke of zakelijke doeleinden, social media zijn overal. Door die alom aanwezigheid is het voor kleine ondernemers en starters verleidelijk om te denken dat ze geen website meer nodig hebben. Ze zitten tenslotte toch op LinkedIn, of Facebook, of Pinterest, of op allemaal? Toch is kiezen tussen een nieuwe website of social media volgens mij een vergissing. Toegegeven, daar zit misschien wat eigenbelang bij – als ZZP’ers of MKB’ers geen websites meer laten bouwen, ben ik de helft van mijn opdrachten kwijt. Maar lees verder en zie waarom een professionele website nog steeds essentieel is voor elk bedrijf.

EIGENDOM

JE WEBSITE IS VAN JOU

Het eerste argument voor het behoud van je website is het meest voor de hand liggend. Jouw Facebook pagina, LinkedIn profiel of Twitter account zijn niet van jou. Je bouwt op andermans grond en bent nog het best te vergelijken met een huurder zonder rechten. Platforms als Facebook staan erom bekend dat ze hun voorwaarden voortdurend aanpassen. Als het sociale netwerk besluit om jouw account te verwijderen of minder zichtbaar te laten zijn, heb je gewoon pech. Pagina kwijt, volgers kwijt, online aanwezigheid kwijt. Beetje jammer als je hier flink in geïnvesteerd hebt. Je website met je eigen domeinnaam is daarentegen van jou, om mee te doen wat je wilt, zolang als je dat wilt.

VOLGERS NU EN LATER

jongere genaraties verlaten platforms

Kiezen tussen je website of social media is niet aan te raden. Niet alleen passen de platforms hun voorwaarden vaak aan, ook de gebruikers zijn niet bepaald trouw. Zeker, Facebook is enorm. Maar dat waren Hyves en MySpace een aantal jaar geleden ook. Wie? Precies… Er is geen enkele garantie dat Facebook zo groot blijft als het nu is. Nu al zie je een beweging dat de jongere generaties het platform verlaten en op zoek gaan naar andere social media. Als jouw publiek massaal overstapt naar het volgende sociale netwerk zul je dus weer helemaal opnieuw moeten beginnen met het opbouwen van je volgers. Dan is het toch wel fijn als ze je nog weten te vinden via je website, en als jij ze nog kunt bereiken doordat je via je website bijvoorbeeld een goede e-mail lijst hebt opgebouwd.

COMBINEER

Je social media moeten ook ergens naartoe linken

Waar social media vluchtig zijn, is je website een permanente bestemming waar je makkelijk naar kunt linken. Juist als je actief bent op social media, heb je een plek nodig waar je publiek je content kan vinden. Soms wil je namelijk wel wat dieper op de zaken ingaan en is een tweet van 140 karakters gewoon niet voldoende om alles te zeggen wat je wilt zeggen. Ga dus niet voor of een website of social media, maar gebruik beide voor de toepassingen waarin ze uitblinken..

ZOEKMACHINES

genereer leads

Zoekmachines linken het vaakst en het liefst naar je website. Zelf heb ik ook liever dat iemand die op Google naar mijn bedrijf zoekt terecht komt op mijn website, en niet op een willekeurige tweet of LinkedIn post. Zoekmachines zijn nog steeds de voornaamste manier waarop mensen naar informatie zoeken en zorgen voor veel verkeer naar je website. Een uitstekende manier dus om leads te genereren en nieuwe klanten te werven.

HOU CONTROLE

geef het niet weg

Op social media heb je geen enkele controle over wat mensen naast jouw content zien – denk aan ongepaste advertenties of misschien zelfs wel een advertentie van je concurrent. Of aan allerlei interessante informatie en toepassingen die de aandacht van jouw content afleiden. Op je website ben jij de baas en kan je je boodschap precies zo vormgeven als je zelf wilt. Je hebt de controle over je branding, je content en je reputatie. Dat geef je toch niet zomaar weg aan een of ander sociaal netwerk?

ANALYTICS

Hoe belangrijk zijn statistieken

Als je een beetje serieus bent met je online marketing, heb je statistieken nodig. En nergens kun je zo diepgaand analyseren wat je bezoekers doen als op je website. Natuurlijk, de sociale netwerken bieden ook wel analytics aan. Maar deze zijn zeer oppervlakkig in vergelijking met de diepgaande inzichten die je kunt opdoen met bijvoorbeeld Google Analytics. Het beste is trouwens om te analyseren waar je bezoekers vandaan komen en waar ze converteren: je website of social media.

DUS...

niet kiezen tussen een nieuwe website of social media

Ondernemers die besluiten hun website weg te doen of starters die er niet eens meer aan beginnen, lopen heel wat kansen mis. Natuurlijk zijn social media belangrijk. Dit artikel is ook zeker geen pleidooi om voor het ene of het andere middel te kiezen. Zowel websites als social media hebben hun plaats in je online marketing. De truc is om ze zo in te zetten dat ze elkaar versterken. Zoek de interactie met je publiek via social media en verleid ze daar om je website te bezoeken en meer over jou en je product te weten te komen. Integreer daarnaast je social media op je website en maak het je bezoekers mogelijk om je content te delen. En vooral: zorg voor een consequente beleving, in al je middelen en op al je kanalen.

SNELHEID EN...

99,9% UPTIME!

Wisebite Internet Services maakt gebruik van ultra moderne infrastructuren. Onze diensten draaien op meerdere servers die staan in Nederlandse geografisch gescheiden Datacenters in Amsterdam en Rotterdam. We kunnen met deze omgevingen een uptime garanderen van 99,9% dankzij pro-actief beheer en 24/7 monitoring van onze services en dienstverlening.

GRATIS BACK-UPS

Uiteraard maken wij dagelijks een complete gratis back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

GRATIS 24/7 MANAGED BEHEER

Managed beheer voor de prijs van unmanaged beheer. Met alle plezier beheren (managen) wij uw hosting accounts en/of VPS servers alsmede uw website(s). Zodoende heeft u minder of geen ICT kennis nodig maar wordt alles professioneel beheerd. abc websites. nl

RELATED PROJECTS

Beveiliging SSL

UPDATE UW WEBSITE MET EEN VEILIGE VERBINDING. VANAF 34,- LEVEREN WIJ
3 SSL-CERTIFICATEN

Wij leveren 3 verschillende ssl-certificaten:
1. Domein-validatie 2. organisatie validatie 3. uitgebreide validatie

Ssl (secure socket layer) wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van online aankopen (webwinkels), financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Alle informatie blijft zo tijdens het transport vertrouwelijk en is niet leesbaar door derden. Onderaan deze pagina kunt u lezen over de wettelijke eisen voor online beveiliging. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar

aan het Groene gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo ziet u dit bijvoorbeeld bovenaan deze pagina van onze website of die van uw bank. Voor een ssl-verbinding is een ssl-certificaat noodzakelijk. Het gekozen certificaat wordt geïnstalleerd op de server waarop uw website is geplaatst, meestal is dit onze eigen server. Maar ook wanneer u geen klant bent bij ons kunnen we dit probleemloos voor u verzorgen!

1

domein validatie
v.a. 34,00 EXCL. BTW / PER JAAR

DV – DOMEIN VALIDATIE HERKEN JE AAN:
1. SLOTJE IN BROWSER

3

uitgebreide validatie
v.a. 150,00 EXCL. BTW – PER JAAR

KVK CONTROLE
CONTROLE EIGENAAR DOMEINNAAM
EV – FORMULIER*
2x TELEFONISCHE VALIDATIE

EV – EXTENDED (UITGEBREIDE) VALIDATIE HERKEN JE AAN:

1. SLOTJE IN BROWSER
2. ORGANISATIEGEGEVENS IN HET CERTIFICAAT
3. DIRECT ZICHTBAAR IN SITE-SEAL
4. GROENE BALK + ZICHTBARE
4. ORGANISATIENAAM

2

organisatie validatie
v.a. 99,00 EXCL. BTW – PER JAAR

KVK CONTROLE
CONTROLE EIGENAAR DOMEINNAAM
1x TELEFONISCHE VALIDATIE

OV – ORGANISATIE VALIDATIE HERKEN JE AAN:

1. SLOTJE IN BROWSER
2. ORGANISATIEGEGEVENS IN HET CERTIFICAAT
3. DIRECT ZICHTBAAR IN SITE-SEAL

* Overeenkomst tussen Certificaat Autoriteit (CA) en de organisatie dat het SSL-Certificaat aanvraagt. Hierin staan specifieke voorwaarden waar deze organisatie aan moet voldoen.

BEHALVE AAN EEN WEBSITE OF WEBWINKEL DENKT U OOK AAN VEILIGE VERBINDINGEN.

WIJ LEVEREN 3 VERSCHILLENDE SSL-CERTIFICATEN VOOR UW WEBSITE OF WEBSHOP

WETTELIJKE EISEN VOOR ONLINE BEVEILIGING

In de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het gebeurt echter nog veel te vaak dat deze informatie zonder enige vorm van veiligheid over het internet wordt verstuurd.

De gevolgen voor de slachtoffers van internetfraude kunnen groot zijn. Criminelen achterhalen via betrouwbaar lijkende websites creditcard-informatie en/of andere persoonlijke gegevens en gaan op naam van de gestolen identiteit vervolgens financiële verplichtingen aan. De Nederlandse overheid erkent dit probleem. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat.

SSL Certificaat
Persoonsinformatie wordt op verschillende manieren verzonden. Bijvoorbeeld in het geval van online aankopen en financiële transacties, maar ook als het gaat om een simpel contactformulier. In alle gevallen verplicht de Wbp tot het beveiligen van de gegevens. Met de aanschaf van een SSL Certificaat zorgt u ervoor dat deze gegevens niet in handen van kwaadwillenden kunnen komen.

Verplicht
De wet verplicht het beveiligen van persoonsgegevens. Het CBP ziet er daarom op toe dat deze wet wordt nageleefd. Boetes bij het niet naleven van de regels kunnen oplopen tot € 4500,-. Afgezien van deze boete loopt het nalatige bedrijf ook nog het risico aansprakelijk gesteld te worden voor de schade.

RELATED PROJECTS

Grafisch ontwerp

U denkt aan drukwerk? Full-colour, eigenzinnig zwart of een of meerdere pms-kleuren? Wij adviseren en maken vrijblijvend een offerte!

Continue reading

Hosting diensten

DEDICATED-, OWN- en MODIFIED HOSTING

PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN DE WEBSITE NAAR JOUW HOSTINGPAKKET WORDT DE NIEUWE WEBSITE 24/7 ZICHTBAAR VOOR IEDEREEN.
Bij WiseBite bieden we 3 pakketten aan die ieder nog specifiek toegespitst en/of uitgebreid kunnen worden naar gelang uw bedrijfsvoering groeit. Voor deze pakketten geldt dat wij de configuratie, installatie maar ook het beheer voor onze rekening nemen. Zo ben je 24/7 zorgeloos online!

1

DEDICATED HOSTING

Wij merken helaas nog vaak op dat hostingbedrijven VPS servers overvol belasten om goedkoop te kunnen concurreren. Wij vinden het vooral belangrijk dat elke klant krijgt wat nodig is en zullen onze servers nooit hoger belasten dan 50% zodat jouw web-omgeving geen last heeft van andere klanten en de volle toegewezen processorkracht en data bandbreedte beschikbaar is. Jouw website heeft binnen de VPS server een eigen afgeschermde omgeving waarbij de resources dedicated toegewezen zijn. Verder wordt de website 24/7 gemanaged. Wij zorgen voor dagelijkse backups, CRM-updates, beveiliging en monitoring.
Deze omgeving is voldoende om klein en midden grote MKB bedrijven ruimschoots te voorzien in hun behoefte. Na gelang kunnen we meer resources toekennen mocht uw bedrijfsvoering groeien.

3

modified hosting

In overleg kijken we welke VPS configuraties voor jouw bedrijfsprocessen het best geschikt zijn. Wij managen de volledige VPS voor je. Daarnaast kan de VPS meegroeien met jouw bedrijfsvoering. Ook kunnen tijdelijk voor een aantal uren, dagen en/of weken processorkracht, CPU-cores en bandbreedte toegevoegd worden. Flexibele systemen voor hoge en veranderende proceseisen. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. De web-omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clustering functionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat je de zekerheid hebt van een zo hoog mogelijke uptime.

Deze omgeving is geschikt voor MKB en grote bedrijven die flexibele dataoplossingen nodig hebben, tijdelijk snel moeten kunnen groeien en/of wisselende bezoekersaantallen hebben. Denk hierbij aan reclame campagnes, TV-uitzendingen, nieuwsberichtgevingen, productlanceringen etc.

2

OWN SERVER

Ontwikkelde en op maat gemaakte ‘own servers’ vormen het fundament van jouw ‘managed hosting omgeving’. WiseBite bepaalt -samen met u- hoeveel geheugen en cpu-cores er in moeten. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. Wij bepalen hoe druk de server het kan / mag hebben. Zo is deze server optimaal geconfigureerd. Jouw web-omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clusteringfunctionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat je de zekerheid hebt van een zo hoog mogelijke uptime.
Deze omgeving is goed voor midden- en grote MKB en bedrijven. Het beheer (updates, beveiligingen, databewaking, backups, etc.) wordt volledig door ons verzorgd.

BEHALVE AAN EEN WEBSITE OF WEBWINKEL DENKT U OOK AAN SNELLE EN VEILIGE HOSTING!

EN EEN LEVERANCIER DIE 24/7 PRO-ACTIEF MET U MEEDENKT

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze hosting servers. Deze servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van WordPress websites, uw website en/of webwinkel.

Snelheid is van belang om uw bezoekers direct te voorzien van informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van EEN GIGABIT VERBINDING. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.

VPS PRO SERVER
DATACENTER IN AMSTERDAM

Onze VPS Pro Server is gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam. We kunnen met deze omgeving een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

RELATED PROJECTS