Drukwerk

DRUKWERK? Full-colour, eigenzinnig zwart of een of meerdere pms-kleuren? Wij denken graag mee.

Voor uw organisatie is drukwerk geen kernactiviteit. het zelf regelen vraagt tijd, zorg en kennis. Wij regelen al uw drukwerk! Verandert de inhoud van uw folder of brochure snel? Wilt u uw voorraad drukwerk beperken of misschien uw doelgroep persoonlijk aanspreken in een mailing en snel inspringen op een marktverandering? We kopen jaarlijks nogal wat drukwerk scherp in. Daarom kunnen we ook u een kostenbesparende offerte maken.

DRUKWERK

Om kosten te besparen en heel snel “on-demand” drukwerk te kunnen leveren, kunnen wij uw drukwerk op voorraad houden. Wij inventariseren samen met u voor welke producten het loont om een grotere oplage te drukken en het op te slaan. Wanneer uw eigen voorraad te klein wordt, is een telefoontje, mailtje voldoende om het nog dezelfde dag te laten versturen.

AFWERKING

Voor regulier drukwerk zijn de afwerkmogelijkheden veelal gevarieerder dan de gestandaar- diseerde afwerkmogelijkheden van digitaal drukwerk. Vouwen, rillen, stansen, perforeren, pregen, snijden, binden, lamineren; glanzend – mat – spot, lakken; uv en semi-spot – spot, heatseal, dispersie, scratch-off, geur, gommeren, nummeren.

DIGITAAL DRUKWERK

Het grootste verschil tussen digitaal drukken en offsetdrukken is dat de vaste kosten per drukopdracht heel laag zijn. Daarentegen zijn de variabele kosten per vel veel hoger dan bij offsetdruk. Hierdoor is digitaal drukken vooral interessant bij kleine oplages. Ook de druktijden van digitaal drukken zijn korter dan bij offsetdruk, waardoor het geschikt is voor spoedklussen.

PMS, RGB, HEX, CMYK – BROCHURES BRIEFPAPIER CREATIE JAARVERSLAG BRIEVEN HUISSTIJL FOLDER FLYERS HANDBOEK LEAFLETS NIEUWSBRIEVEN MAGAZINES JAARVERSLAG DIGITAAL LOGO KRANT VISITEKAART MET VRIENDELIJKE GROET ENVELOP AE5 CL4 11/22 LINKS VENSTER KALENDER LABEL MAP STICKER OFFSET DIGITAAL ZEEFDRUK FLEXODRUK GICLEE AFWERKING NUMMEREN RILLEN

UITSTRALING

Welke uitstraling wil je meegeven via folders en brochures? Papiersoort, kleur(en), foto’s, teksten en lettertypen bepalen voor het grootste deel de uitstraling van je flyer, folder of brochure. Met onze ervaring en creatieve ideeën kunnen we samen het gewenste eindresultaat realiseren.

RELATED PROJECTS

Website

challange

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus. Quisque gravida luctus volutpat. Mauris interdum, lectus in dapibus molestie, quam felis sollicitudin mauris, sit amet tempus velit lectus nec lorem. Nullam vel mollis neque. Lorem ipsum dolor.

customer

Tristique Turpis Ltd.

what we did

Photography

RELATED PROJECTS

Website verhuizen

UW WEBSITE VERHUIZEN? DIT DOEN WIJ VOOR U! MAAR ALS RECHTMATIGE EIGENAAR DIENT U ZELF NOG WEL EEN PAAR EENVOUDIGE STAPPEN TE MAKEN.

PROBLEEMLOOS OVERSTAPPEN MET WISEBITE!
WIJ VERHUIZEN OOK JE IMAP OF POP3 MAILBOX

1

“Ik wil switchen van hosting provider en mijn nieuwe website onderbrengen bij WiseBite hosting”.

ANTWOORD
Als rechtmatige eigenaar van de website moet u zelf de onderstaande FTP- en Database-servergegevens* bij uw ‘oude’ hosting provider of domeinregistrant aanvragen + de token van de website. Dat is de ‘sleutel’ van uw website, zonder token kunnen wij uw website niet migreren.

3

“Ik heb nog geen domein en wil wisebite als hosting provider voor mijn nieuwe website”.

ANTWOORD
Wij regelen alles voor u!

2

“Ik wil niet switchen van hosting provider maar de oude website vervangen door mijn nieuwe ‘WiseBite’ website”.

ANTWOORD
De onderstaande informatie (FTP en DATABASE-SERVERGEGEVENS)* moet u als rechtmatige eigenaar van de website opvragen bij uw huidige hosting provider:

4

Kan ik als website ontwerper / ontwikkelaar een website van mijn klant onderbrengen bij WiseBite hosting?

ANTWOORD
Ja dat kan. Voor u -als externe partij- kunnen wij een website/winkel voor uw relatie hosten. Bel voor de mogelijkheden!
Hierdoor merkt u dat u nog een tijd vooruit kunt met uw huidige systemen.

*FTP
*DATABASESERVER

*FTP;
FTP-Host adres: …
FTP-Gebruikersnaam: …
FTP-Wachtwoord: …
phpmyadmin url: …
Database: …

DATABASESERVER;
Hostnaam: …
Databasenaam: …
Gebruikersnaam: …
Wachtwoord: …

URL CHECK

RELATED PROJECTS

Mijn IP-adres

MIJN 'HUIS-ADRES' ONLINE

PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN DE WEBSITE NAAR JOUW HOSTINGPAKKET WORDT DE NIEUWE WEBSITE 24/7 ZICHTBAAR VOOR IEDEREEN.
Bij WiseBite bieden we 3 pakketten aan die ieder nog specifiek toegespitst en/of uitgebreid kunnen worden naar gelang uw bedrijfsvoering groeit. Voor deze pakketten geldt dat wij de configuratie, installatie maar ook het beheer voor onze rekening nemen. Zo ben je 24/7 zorgeloos online!

MIJN IP-ADRES

wat is dat en waar vind ik dat

Vaak om problemen op uw locatie te kunnen verhelpen is het handig als wij uw IP-adres weten. Het IP-adres kunt u vergelijken met uw huisadres maar dan op de digitale snelweg, het internet. Met de knop hiernaast komt u op een andere website waar uw IP adres wordt aangegeven. Dit kunnen afhankelijk van uw internet provider 1 of 2 adressen zijn. Het verkorte adres heet IPv4 en de verlengde IPv6. Dit laatste zijn de nieuwe IP-adressen op het internet. Wij vragen u dan om deze IPv4 en/of IPv6 adres om u verder te kunnen helpen. Zie hieronder een schermafdruk waar u precies deze adressen kunt vinden als u op de link knop hiernaast geklikt heeft.

HET IP-ADRES

het bekijken van de ip-gegevens

Na het aanklikken van de link verschijnt een nieuwe pagina met onderstaand voorbeeld. Op deze pagina ziet u rood omsingeld waar u uw IPv4 en/of IPv6 adres kunt vinden. Wij verzoeken u dan om deze gegevens aan te leveren. Mocht uw provider één van deze adressen niet gebruiken, dan staat er op die plaats: Not detected. Maar in ieder geval zal er minimaal één adres vermeldt worden.

BEHALVE AAN EEN WEBSITE OF WEBWINKEL DENKT U OOK AAN SNELLE EN VEILIGE HOSTING!

EN EEN LEVERANCIER DIE 24/7 PRO-ACTIEF MET U MEEDENKT

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze hosting servers. Deze servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van WordPress websites, uw website en/of webwinkel.

Snelheid is van belang om uw bezoekers direct te voorzien van informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van EEN GIGABIT VERBINDING. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.

VPS PRO SERVER
DATACENTER IN AMSTERDAM

Onze VPS Pro Server is gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam. We kunnen met deze omgeving een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

RELATED PROJECTS

Aanleveren bestanden

challange

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus. Quisque gravida luctus volutpat. Mauris interdum, lectus in dapibus molestie, quam felis sollicitudin mauris, sit amet tempus velit lectus nec lorem. Nullam vel mollis neque. Lorem ipsum dolor.

customer

Tristique Turpis Ltd.

what we did

Retouch

RELATED PROJECTS