Grafisch ontwerp

U denkt aan drukwerk? Full-colour, eigenzinnig zwart of een of meerdere pms-kleuren? Wij adviseren en maken vrijblijvend een offerte!

Continue reading

Drukwerk

DRUKWERK? Full-colour, eigenzinnig zwart of een of meerdere pms-kleuren? Wij denken graag mee.

Voor uw organisatie is drukwerk geen kernactiviteit. het zelf regelen vraagt tijd, zorg en kennis. Wij regelen al uw drukwerk! Verandert de inhoud van uw folder of brochure snel? Wilt u uw voorraad drukwerk beperken of misschien uw doelgroep persoonlijk aanspreken in een mailing en snel inspringen op een marktverandering? We kopen jaarlijks nogal wat drukwerk scherp in. Daarom kunnen we ook u een kostenbesparende offerte maken.

DRUKWERK

Om kosten te besparen en heel snel “on-demand” drukwerk te kunnen leveren, kunnen wij uw drukwerk op voorraad houden. Wij inventariseren samen met u voor welke producten het loont om een grotere oplage te drukken en het op te slaan. Wanneer uw eigen voorraad te klein wordt, is een telefoontje, mailtje voldoende om het nog dezelfde dag te laten versturen.

AFWERKING

Voor regulier drukwerk zijn de afwerkmogelijkheden veelal gevarieerder dan de gestandaar- diseerde afwerkmogelijkheden van digitaal drukwerk. Vouwen, rillen, stansen, perforeren, pregen, snijden, binden, lamineren; glanzend – mat – spot, lakken; uv en semi-spot – spot, heatseal, dispersie, scratch-off, geur, gommeren, nummeren.

DIGITAAL DRUKWERK

Het grootste verschil tussen digitaal drukken en offsetdrukken is dat de vaste kosten per drukopdracht heel laag zijn. Daarentegen zijn de variabele kosten per vel veel hoger dan bij offsetdruk. Hierdoor is digitaal drukken vooral interessant bij kleine oplages. Ook de druktijden van digitaal drukken zijn korter dan bij offsetdruk, waardoor het geschikt is voor spoedklussen.

PMS, RGB, HEX, CMYK – BROCHURES BRIEFPAPIER CREATIE JAARVERSLAG BRIEVEN HUISSTIJL FOLDER FLYERS HANDBOEK LEAFLETS NIEUWSBRIEVEN MAGAZINES JAARVERSLAG DIGITAAL LOGO KRANT VISITEKAART MET VRIENDELIJKE GROET ENVELOP AE5 CL4 11/22 LINKS VENSTER KALENDER LABEL MAP STICKER OFFSET DIGITAAL ZEEFDRUK FLEXODRUK GICLEE AFWERKING NUMMEREN RILLEN

UITSTRALING

Welke uitstraling wil je meegeven via folders en brochures? Papiersoort, kleur(en), foto’s, teksten en lettertypen bepalen voor het grootste deel de uitstraling van je flyer, folder of brochure. Met onze ervaring en creatieve ideeën kunnen we samen het gewenste eindresultaat realiseren.

RELATED PROJECTS

Webwinkel

Je hebt een idee. Je weet dat een website of een webwinkel dat plan kan versterken. En nu?
Wij hebben in alles in huis om dat plan snel en professioneel om te zetten in creatief, realistisch webdesign en betaalbare hosting!

DE WEBSITE BOUWEN

We bouwen uw website met behulp van templates en plugins waarbij we zoveel mogelijk de uitstraling van uw bedrijf of uw huisstijl benaderen. Tijdens het bouwen staat uw site achter een ‘under-construction-scherm’ en alléén u kunt 24/7 meekijken. Pas wanneer u tevreden bent krijgt de test-website op onze servers de definitieve url (www.uwurlnaam.nl).

BETALEN IN JE WEBSHOP

Webwinkels kunnen wij tevens koppelen aan uw banksysteem (Ideal, Paypal, VISA, Credit- card, BanContact, Giropay, etc). Natuurlijk heeft u de volledige controle over uw eigen website of webwinkel en betalingen. U kunt eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de Visual Composer van uw CMS of gemakkelijk producten toevoegen met de meegeleverde webwinkel-plugin; WooCommerce.

JE EIGEN CMS

De afkorting “CMS” staat voor Content Management System. Dit is hèt beheer- systeem achter de website. In het WiseBite CMS’en hoeft u niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. U regelt alles via het overzichtelijke ‘Dashboard’ en maakt/wijzigt de pagina’s op in de ‘Visual Composer’ die u al gauw bekend voor zal komen wanneer u er regelmatig gebruik van maakt.

VISUAL COMPOSER (CMS)

De BoordevolReclame Visual Composer wordt als plugin bij de templates aangeboden. Er zijn meer dan 40 voorgedefinieerde elementen die eenvoudig via drag & drop in de juiste positie gesleept kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld standaard aanwezig: een Facebook-like button, een tabs module, een slider, google maps, (masonry) post grid, icoontjes, video player etcetera…

WOO-COMMERCE WEBSHOP

WooCommerce is een flexibele eCommerce-oplossing gebaseerd op WordPress. Met deze geïntegreerde webwinkel plugin kunt u snel aan de slag en uw online winkel beheren. Samen kiezen we een ontwerp dat bij uw merk en branche past. WooCommerce is volledig aanpasbaar en uitbreidbaar met vele extensies. En gaat er iets niet goed? Geen nood, we maken dagelijks gratis back-ups.

BACK-UPS

Wij maken dagelijks een complete back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Zo bent nooit meer dan een ‘dag’ kwijt. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

WIL JE BLOGGEN/VLOGGEN?

We maken gebruik van het open-source systeem WordPress. Voor het onderhouden van volledige corporate websites is WordPress uitstekend geschikt voor het bijhouden van een blog of een nieuwspagina op je website. Voor klanten die ook willen bloggen of nieuwspagina’s willen integreren wordt het weblog qua ontwerp volledig geïntegreerd in de rest van de website.

SLIDERS

Veel templates bevatten een slider. Wij gebruiken graag de ‘Revolution Slider’. Met deze plugin kunt u betrekkelijk eenvoudig sliders beheren, nieuwe aanmaken en verouderde sliders wijzigen. De ‘Revolution Slider’ is op dit moment volgens ons, een van de betere plugins om slideshows te maken .

24/7 UPDATES

Geen zorgen over updates. Met ons pro-actief 24/7 Managed Beheer zorgen wij ervoor dat de WordPress Core en de gebruikte plugins -indien nodig- geüpdate worden zodat uw website altijd blijft ‘draaien’.
Zo zorgen we ervoor dat uw website in de toekomst niet misbruikt/gehackt kan worden.

24/7 MANAGED BEHEER!

Pro-actief checken we dagelijks onze systemen en controleren we het beheer van ‘onze’ websites, applicaties en software. Zo beheren wij jouw hosting accounts en/of VPS servers.

HELDER VOORAF

ONLINE

Wij proberen uw website/webwinkel zo goed mogelijk funtioneel en online te houden maar omdat er door externe leveranciers voor oa websystemen, websites, gebruikte plugins enz. Continue -vaak dagelijks- updates worden geleverd kunnen er grote of kleine conflicten ontstaan binnen websites. Wij doen ons best deze kundig op te lossen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het wel /niet implementeren noch het niet leveren van updates door externe leveranciers. Indien er voor ons kosten voortvloeien om uw website functioneel online te houden zullen wij deze eerst met u bespreken.

GOOGLE RANKING

Middels SEO (Search Engine Optimization) tools regelen wij uw website zodanig in dat het mogelijk moet zijn om uw website op de eerste pagina te krijgen binnen Google na een zoekopdracht op uw bedrijfsvoering, nog voor de websites van uw concurrenten. Maar je begrijpt dat ook jouw collega’s dit willen. Er is dus een continue strijd gaande om de eerste plaats.

BTW

Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw en exclusief integratiekosten van eventuele extra of andere plugins/modules dan standaard.

SSL / SECURE SOCKET LAYER

De Europese GDPR / AVG wetgeving vereist een beveiligde website en/of webwinkel als uw website of winkel gegevens verwerkt over EU burgers. Een simpele contactpagina is al zo’n voorbeeld. Wij verzorgen de juiste SSL veiligheidscertificaten voor uw bedrijfsvoering, webwinkel en/of betalingsverkeer.

CMS / CONTENT MANAGEMENT SYSTEEm

In het gebruiksvriendelijke cms van de website/webwinkel kan je -na een korte uitleg- gemakkelijk zelf foto’s toevoegen, teksten wijzigen of prijzen aanpassen!

RELATED PROJECTS

Website verhuizen

UW WEBSITE VERHUIZEN? DIT DOEN WIJ VOOR U! MAAR ALS RECHTMATIGE EIGENAAR DIENT U ZELF NOG WEL EEN PAAR EENVOUDIGE STAPPEN TE MAKEN.

PROBLEEMLOOS OVERSTAPPEN MET WISEBITE!
WIJ VERHUIZEN OOK JE IMAP OF POP3 MAILBOX

1

“Ik wil switchen van hosting provider en mijn nieuwe website onderbrengen bij WiseBite hosting”.

ANTWOORD
Als rechtmatige eigenaar van de website moet u zelf de onderstaande FTP- en Database-servergegevens* bij uw ‘oude’ hosting provider of domeinregistrant aanvragen + de token van de website. Dat is de ‘sleutel’ van uw website, zonder token kunnen wij uw website niet migreren.

3

“Ik heb nog geen domein en wil wisebite als hosting provider voor mijn nieuwe website”.

ANTWOORD
Wij regelen alles voor u!

2

“Ik wil niet switchen van hosting provider maar de oude website vervangen door mijn nieuwe ‘WiseBite’ website”.

ANTWOORD
De onderstaande informatie (FTP en DATABASE-SERVERGEGEVENS)* moet u als rechtmatige eigenaar van de website opvragen bij uw huidige hosting provider:

4

Kan ik als website ontwerper / ontwikkelaar een website van mijn klant onderbrengen bij WiseBite hosting?

ANTWOORD
Ja dat kan. Voor u -als externe partij- kunnen wij een website/winkel voor uw relatie hosten. Bel voor de mogelijkheden!
Hierdoor merkt u dat u nog een tijd vooruit kunt met uw huidige systemen.

*FTP
*DATABASESERVER

*FTP;
FTP-Host adres: …
FTP-Gebruikersnaam: …
FTP-Wachtwoord: …
phpmyadmin url: …
Database: …

DATABASESERVER;
Hostnaam: …
Databasenaam: …
Gebruikersnaam: …
Wachtwoord: …

URL CHECK

RELATED PROJECTS

Spam Experts

challange

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus. Quisque gravida luctus volutpat. Mauris interdum, lectus in dapibus molestie, quam felis sollicitudin mauris, sit amet tempus velit lectus nec lorem. Nullam vel mollis neque. Lorem ipsum dolor.

customer

Tristique Turpis Ltd.

what we did

Photography

RELATED PROJECTS