Website

challange

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus. Quisque gravida luctus volutpat. Mauris interdum, lectus in dapibus molestie, quam felis sollicitudin mauris, sit amet tempus velit lectus nec lorem. Nullam vel mollis neque. Lorem ipsum dolor.

customer

Tristique Turpis Ltd.

what we did

Photography

RELATED PROJECTS

Webwinkel

Je hebt een idee. Je weet dat een website of een webwinkel dat plan kan versterken. En nu?
Wij hebben in alles in huis om dat plan snel en professioneel om te zetten in creatief, realistisch webdesign en betaalbare hosting!

DE WEBSITE BOUWEN

We bouwen uw website met behulp van templates en plugins waarbij we zoveel mogelijk de uitstraling van uw bedrijf of uw huisstijl benaderen. Tijdens het bouwen staat uw site achter een ‘under-construction-scherm’ en alléén u kunt 24/7 meekijken. Pas wanneer u tevreden bent krijgt de test-website op onze servers de definitieve url (www.uwurlnaam.nl).

BETALEN IN JE WEBSHOP

Webwinkels kunnen wij tevens koppelen aan uw banksysteem (Ideal, Paypal, VISA, Credit- card, BanContact, Giropay, etc). Natuurlijk heeft u de volledige controle over uw eigen website of webwinkel en betalingen. U kunt eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de Visual Composer van uw CMS of gemakkelijk producten toevoegen met de meegeleverde webwinkel-plugin; WooCommerce.

JE EIGEN CMS

De afkorting “CMS” staat voor Content Management System. Dit is hèt beheer- systeem achter de website. In het WiseBite CMS’en hoeft u niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. U regelt alles via het overzichtelijke ‘Dashboard’ en maakt/wijzigt de pagina’s op in de ‘Visual Composer’ die u al gauw bekend voor zal komen wanneer u er regelmatig gebruik van maakt.

VISUAL COMPOSER (CMS)

De BoordevolReclame Visual Composer wordt als plugin bij de templates aangeboden. Er zijn meer dan 40 voorgedefinieerde elementen die eenvoudig via drag & drop in de juiste positie gesleept kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld standaard aanwezig: een Facebook-like button, een tabs module, een slider, google maps, (masonry) post grid, icoontjes, video player etcetera…

WOO-COMMERCE WEBSHOP

WooCommerce is een flexibele eCommerce-oplossing gebaseerd op WordPress. Met deze geïntegreerde webwinkel plugin kunt u snel aan de slag en uw online winkel beheren. Samen kiezen we een ontwerp dat bij uw merk en branche past. WooCommerce is volledig aanpasbaar en uitbreidbaar met vele extensies. En gaat er iets niet goed? Geen nood, we maken dagelijks gratis back-ups.

BACK-UPS

Wij maken dagelijks een complete back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Zo bent nooit meer dan een ‘dag’ kwijt. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

WIL JE BLOGGEN/VLOGGEN?

We maken gebruik van het open-source systeem WordPress. Voor het onderhouden van volledige corporate websites is WordPress uitstekend geschikt voor het bijhouden van een blog of een nieuwspagina op je website. Voor klanten die ook willen bloggen of nieuwspagina’s willen integreren wordt het weblog qua ontwerp volledig geïntegreerd in de rest van de website.

SLIDERS

Veel templates bevatten een slider. Wij gebruiken graag de ‘Revolution Slider’. Met deze plugin kunt u betrekkelijk eenvoudig sliders beheren, nieuwe aanmaken en verouderde sliders wijzigen. De ‘Revolution Slider’ is op dit moment volgens ons, een van de betere plugins om slideshows te maken .

24/7 UPDATES

Geen zorgen over updates. Met ons pro-actief 24/7 Managed Beheer zorgen wij ervoor dat de WordPress Core en de gebruikte plugins -indien nodig- geüpdate worden zodat uw website altijd blijft ‘draaien’.
Zo zorgen we ervoor dat uw website in de toekomst niet misbruikt/gehackt kan worden.

24/7 MANAGED BEHEER!

Pro-actief checken we dagelijks onze systemen en controleren we het beheer van ‘onze’ websites, applicaties en software. Zo beheren wij jouw hosting accounts en/of VPS servers.

HELDER VOORAF

ONLINE

Wij proberen uw website/webwinkel zo goed mogelijk funtioneel en online te houden maar omdat er door externe leveranciers voor oa websystemen, websites, gebruikte plugins enz. Continue -vaak dagelijks- updates worden geleverd kunnen er grote of kleine conflicten ontstaan binnen websites. Wij doen ons best deze kundig op te lossen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het wel /niet implementeren noch het niet leveren van updates door externe leveranciers. Indien er voor ons kosten voortvloeien om uw website functioneel online te houden zullen wij deze eerst met u bespreken.

GOOGLE RANKING

Middels SEO (Search Engine Optimization) tools regelen wij uw website zodanig in dat het mogelijk moet zijn om uw website op de eerste pagina te krijgen binnen Google na een zoekopdracht op uw bedrijfsvoering, nog voor de websites van uw concurrenten. Maar je begrijpt dat ook jouw collega’s dit willen. Er is dus een continue strijd gaande om de eerste plaats.

BTW

Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw en exclusief integratiekosten van eventuele extra of andere plugins/modules dan standaard.

SSL / SECURE SOCKET LAYER

De Europese GDPR / AVG wetgeving vereist een beveiligde website en/of webwinkel als uw website of winkel gegevens verwerkt over EU burgers. Een simpele contactpagina is al zo’n voorbeeld. Wij verzorgen de juiste SSL veiligheidscertificaten voor uw bedrijfsvoering, webwinkel en/of betalingsverkeer.

CMS / CONTENT MANAGEMENT SYSTEEm

In het gebruiksvriendelijke cms van de website/webwinkel kan je -na een korte uitleg- gemakkelijk zelf foto’s toevoegen, teksten wijzigen of prijzen aanpassen!

RELATED PROJECTS

Website verhuizen

UW WEBSITE VERHUIZEN? DIT DOEN WIJ VOOR U! MAAR ALS RECHTMATIGE EIGENAAR DIENT U ZELF NOG WEL EEN PAAR EENVOUDIGE STAPPEN TE MAKEN.

PROBLEEMLOOS OVERSTAPPEN MET WISEBITE!
WIJ VERHUIZEN OOK JE IMAP OF POP3 MAILBOX

1

“Ik wil switchen van hosting provider en mijn nieuwe website onderbrengen bij WiseBite hosting”.

ANTWOORD
Als rechtmatige eigenaar van de website moet u zelf de onderstaande FTP- en Database-servergegevens* bij uw ‘oude’ hosting provider of domeinregistrant aanvragen + de token van de website. Dat is de ‘sleutel’ van uw website, zonder token kunnen wij uw website niet migreren.

3

“Ik heb nog geen domein en wil wisebite als hosting provider voor mijn nieuwe website”.

ANTWOORD
Wij regelen alles voor u!

2

“Ik wil niet switchen van hosting provider maar de oude website vervangen door mijn nieuwe ‘WiseBite’ website”.

ANTWOORD
De onderstaande informatie (FTP en DATABASE-SERVERGEGEVENS)* moet u als rechtmatige eigenaar van de website opvragen bij uw huidige hosting provider:

4

Kan ik als website ontwerper / ontwikkelaar een website van mijn klant onderbrengen bij WiseBite hosting?

ANTWOORD
Ja dat kan. Voor u -als externe partij- kunnen wij een website/winkel voor uw relatie hosten. Bel voor de mogelijkheden!
Hierdoor merkt u dat u nog een tijd vooruit kunt met uw huidige systemen.

*FTP
*DATABASESERVER

*FTP;
FTP-Host adres: …
FTP-Gebruikersnaam: …
FTP-Wachtwoord: …
phpmyadmin url: …
Database: …

DATABASESERVER;
Hostnaam: …
Databasenaam: …
Gebruikersnaam: …
Wachtwoord: …

URL CHECK

RELATED PROJECTS

Spam Experts

challange

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus. Quisque gravida luctus volutpat. Mauris interdum, lectus in dapibus molestie, quam felis sollicitudin mauris, sit amet tempus velit lectus nec lorem. Nullam vel mollis neque. Lorem ipsum dolor.

customer

Tristique Turpis Ltd.

what we did

Photography

RELATED PROJECTS

Mijn IP-adres

MIJN 'HUIS-ADRES' ONLINE

PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN DE WEBSITE NAAR JOUW HOSTINGPAKKET WORDT DE NIEUWE WEBSITE 24/7 ZICHTBAAR VOOR IEDEREEN.
Bij WiseBite bieden we 3 pakketten aan die ieder nog specifiek toegespitst en/of uitgebreid kunnen worden naar gelang uw bedrijfsvoering groeit. Voor deze pakketten geldt dat wij de configuratie, installatie maar ook het beheer voor onze rekening nemen. Zo ben je 24/7 zorgeloos online!

MIJN IP-ADRES

wat is dat en waar vind ik dat

Vaak om problemen op uw locatie te kunnen verhelpen is het handig als wij uw IP-adres weten. Het IP-adres kunt u vergelijken met uw huisadres maar dan op de digitale snelweg, het internet. Met de knop hiernaast komt u op een andere website waar uw IP adres wordt aangegeven. Dit kunnen afhankelijk van uw internet provider 1 of 2 adressen zijn. Het verkorte adres heet IPv4 en de verlengde IPv6. Dit laatste zijn de nieuwe IP-adressen op het internet. Wij vragen u dan om deze IPv4 en/of IPv6 adres om u verder te kunnen helpen. Zie hieronder een schermafdruk waar u precies deze adressen kunt vinden als u op de link knop hiernaast geklikt heeft.

HET IP-ADRES

het bekijken van de ip-gegevens

Na het aanklikken van de link verschijnt een nieuwe pagina met onderstaand voorbeeld. Op deze pagina ziet u rood omsingeld waar u uw IPv4 en/of IPv6 adres kunt vinden. Wij verzoeken u dan om deze gegevens aan te leveren. Mocht uw provider één van deze adressen niet gebruiken, dan staat er op die plaats: Not detected. Maar in ieder geval zal er minimaal één adres vermeldt worden.

BEHALVE AAN EEN WEBSITE OF WEBWINKEL DENKT U OOK AAN SNELLE EN VEILIGE HOSTING!

EN EEN LEVERANCIER DIE 24/7 PRO-ACTIEF MET U MEEDENKT

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze hosting servers. Deze servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van WordPress websites, uw website en/of webwinkel.

Snelheid is van belang om uw bezoekers direct te voorzien van informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van EEN GIGABIT VERBINDING. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.

VPS PRO SERVER
DATACENTER IN AMSTERDAM

Onze VPS Pro Server is gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam. We kunnen met deze omgeving een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

RELATED PROJECTS

Hulp op afstand

challange

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus. Quisque gravida luctus volutpat. Mauris interdum, lectus in dapibus molestie, quam felis sollicitudin mauris, sit amet tempus velit lectus nec lorem. Nullam vel mollis neque. Lorem ipsum dolor.

customer

Tristique Turpis Ltd.

what we did

Retouch

Aanleveren bestanden

challange

Cras tristique turpis justo, eu consequat sem adipiscing ut. Donec posuere bibendum metus. Quisque gravida luctus volutpat. Mauris interdum, lectus in dapibus molestie, quam felis sollicitudin mauris, sit amet tempus velit lectus nec lorem. Nullam vel mollis neque. Lorem ipsum dolor.

customer

Tristique Turpis Ltd.

what we did

Retouch

RELATED PROJECTS