Je hebt een idee en je weet dat een website of een webwinkel dat plan kan versterken.
Wij hebben alles in huis om jouw plan snel, creatief en betaalbaar om te zetten in realistisch webdesign.

ALVAST EEN PAAR PUNTEN:
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van websites. Wij ontwerpen veilige, snelle (LiteSpeed) websites die 24/7 bereikbaar zijn, met design van deze tijd, vindbaar en functioneel.

  • Er is gedacht aan gebruiksvriendelijkheid,
  • je website is geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie,
  • je website is geoptimaliseerd voor conversie: bezoekers worden door verschillende elementen op je site gestimuleerd om contact op te nemen of een afspraak in te plannen,
  • je krijgt na oplevering een beschrijving hoe je de website kunt gebruiken en beheren, een persoonlijke uitleg is natuurlijk ook mogelijk!
  • Wij hebben een helpdesk die altijd ter beschikking staat voor onze klanten.

website

v.a. excl. btw

849,-

webshop

v.a. excl. btw

1320,-

webwinkel + aantal webpagina’s

one-page

v.a. excl. btw

159,-

hosting

v.a. excl. btw p.j.

120,-

INCL. MANAGED BEHEER

ssl-certificaat

v.a. excl. btw p.j.

34,-

DE WEBSITE BOUWEN

We bouwen de nieuwe website met behulp van WordPress templates en plugins waarbij we zoveel mogelijk de uitstraling van jouw bedrijf of de huisstijl benaderen. Tijdens de constructie is de website ‘gesloten’ en alléén jij kan 24/7 meekijken. Pas wanneer je tevreden bent krijgt de test-website op onze servers de definitieve url (www.jouw_url_naam.nl).

BETALEN IN JE WEBSHOP

Webwinkels kunnen wij koppelen aan de banksystemen (Ideal, Paypal, VISA, BanContact, Giropay, etc). Natuurlijk heb je de volledige controle over jouw eigen website of webwinkel en betalingen. Eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de Visual Composer van het CMS of producten toevoegen met de meegeleverde webwinkel-plugin WooCommerce is eenvoudig. 

JE EIGEN CMS

De afkorting “CMS” staat voor Content Management System. Dit is hèt beheer- systeem achter de website. In het WiseBite CMS’ hoeft je niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. Je regelt alles via het overzichtelijke ‘Dashboard’ en maakt/wijzigt de pagina’s op in de ‘Visual Composer’ die je al gauw bekend voor zal komen wanneer je er regelmatig gebruik van maakt.

VISUAL COMPOSER (CMS)

De WiseBite Visual Composer wordt als plugin bij de templates aangeboden. Er zijn meer dan 40 voorgedefinieerde elementen die eenvoudig via ‘drag & drop’ in de juiste positie gesleept kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld standaard aanwezig: een Facebook-like button, een tabs module, een slider, google maps, (masonry) post grid, icoontjes, video player etcetera…

WOO-COMMERCE WEBSHOP

WooCommerce is een flexibele eCommerce-oplossing gebaseerd op WordPress. Met deze geïntegreerde webwinkel plugin kan je snel aan de slag en je online winkel beheren. Samen kiezen we een ontwerp dat voldoet aan jouw doelstelling. WooCommerce is volledig aanpasbaar en uitbreidbaar met vele extensies. En gaat er iets niet goed? Geen nood, we maken dagelijks gratis back-ups.

BACK-UPS

Wij maken GRATIS dagelijks een complete back-up van jouw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up de configuratie herstellen. Zo ben je nooit meer dan een ‘dag’ kwijt. Een ontspannen en gerust gevoel.

WIL JE BLOGGEN/VLOGGEN?

We maken gebruik van het open-source systeem WordPress. Voor het onderhouden van volledige corporate websites is WordPress uitstekend geschikt voor het bijhouden van een blog of een nieuwspagina op je website. Voor klanten die ook willen bloggen of nieuwspagina’s willen integreren wordt het weblog qua ontwerp volledig geïntegreerd in de rest van de website.

SLIDERS

Veel templates bevatten een slider. Wij gebruiken graag de ‘Revolution Slider’. Met deze plugin kan je betrekkelijk eenvoudig sliders beheren, nieuwe aanmaken en verouderde sliders wijzigen. De ‘Revolution Slider’ is op dit moment volgens ons, een van de betere plugins om slideshows te maken .

24/7 UPDATES

Geen zorgen over updates. Met ons pro-actief 24/7 Managed Beheer zorgen wij ervoor dat de WordPress Core en de gebruikte plugins -indien nodig- geüpdate worden zodat een website altijd blijft ‘draaien’.
Zo zorgen we ervoor dat jouw website in de toekomst niet misbruikt/gehackt kan worden.

SNEL ONLINE?

We maken gebruik van het open-source systeem WordPress. Voor het onderhouden van volledige corporate websites is WordPress uitstekend geschikt voor het bijhouden van een blog of een nieuwspagina op je website. Voor klanten die ook willen bloggen of nieuwspagina’s willen integreren wordt het weblog qua ontwerp volledig geïntegreerd in de rest van de website.

EVENEMENT - ONE-PAGE?

Heb je een event wat een of  een paar dagen duurt. Informeer dan eens naar een ‘ONE-PAGE’. Daar hoef je natuurlijk geen jaarabonnenment hosting aan kwijt te zijn. Of wil je een event met een maatschappelijke functie non-profit organiseren… neem dan met ons contact op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden!

FOTO- & MEDIAGEBRUIK

De door ons aangeboden beelden zijn vrij van rechten, ofwel de rechten zijn betaald of komen van een rechtenvrije beeldbank. Wij gaan er van uit -dat de door jou aangeleverde beelden- voor bijvoorbeeld een website vrij van (beeld)rechten zijn.

GENOEMDE PRIJZEN ZIJN VANAF PRIJZEN, EXCLUSIEF BTW EN EXCLUSIEF INTEGRATIEKOSTEN VAN EVENTUELE EXTRA OF ANDERE PLUGINS/MODULES DAN STANDAARD. WIJ PROBEREN JOUW WEBSITE/WEBWINKEL ZO GOED MOGELIJK FUNTIONEEL EN ONLINE TE HOUDEN MAAR OMDAT ER DOOR EXTERNE LEVERANCIERS VOOR OA WEBSYSTEMEN, WEBSITES, GEBRUIKTE PLUGINS ENZ. CONTINUE -VAAK DAGELIJKS- UPDATES WORDEN GELEVERD KUNNEN ER GROTE OF KLEINE CONFLICTEN ONTSTAAN BINNEN WEBSITES. WIJ DOEN ONS BEST DEZE KUNDIG OP TE LOSSEN. WIJ ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE GEVOLGEN VAN HET WEL /NIET IMPLEMENTEREN NOCH HET NIET LEVEREN VAN UPDATES DOOR EXTERNE LEVERANCIERS. INDIEN ER VOOR ONS KOSTEN VOORTVLOEIEN OM DE WEBSITE FUNCTIONEEL ONLINE TE HOUDEN ZULLEN WIJ DEZE EERST MET JE BESPREKEN.

WIL JE EEN WEBSITE OP MAAT GEMAAKT?

Een (WordPress) website met aanpassingen zodat jouw brand en feel perfect overkomt en goed geoptimaliseerd is voor conversie & sales of een uniek design, custom functionaliteiten, geoptimaliseerde structuur, conversie & salespagina’s…

Dat is nogal wat om daar nu een prijskaartje aan te hangen. Kunnen we dit? Jawel, maar dan willen we wel graag vooraf jouw wensen inventariseren. Daarna offreren we je een prijs.

Voor dit bedrag wordt er zorgvuldig nagedacht wat het doel van jouw website is en hoe de website optimaal ingericht kan worden om dat doel te bereiken. Om het wat concreter te maken:

  • Er wordt een ‘pad’ ontwikkeld, bestaande uit meerdere pagina’s waar je jouw bezoeker langs wil sturen – om de bezoeker optimaal te informeren, overtuigen en converteren.
  • Omdat we op de hoogte zijn  van de best practices en nieuwe technieken is je website na 5 jaar nog steeds fris, representatief en up-to-date.
  • Je huisstijl wordt verder doorgevoerd dan alleen je logo. De look en feel van je brand kunnen we terug laten komen in afbeeldingen, opmaak en andere kleine design elementen die jouw branding versterken.

 AFSPRAAK MAKEN? KLIK: CONTACTPAGINA

HELDER VOORAF

ONLINE

Wij proberen jouw website/webwinkel zo goed mogelijk funtioneel en online te houden maar omdat er door externe leveranciers voor oa websystemen, websites, gebruikte plugins enz. Continue -vaak dagelijks- updates worden geleverd kunnen er grote of kleine conflicten ontstaan binnen websites. Wij doen ons best deze kundig op te lossen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het wel /niet implementeren noch het niet leveren van updates door externe leveranciers. Indien er voor ons kosten voortvloeien om jouw website functioneel online te houden zullen wij deze eerst met je bespreken.

GOOGLE RANKING

Middels SEO (Search Engine Optimization) tools regelen wij de website zodanig in dat het mogelijk moet zijn om je website op de eerste pagina te krijgen binnen Google na een zoekopdracht op jouw bedrijfsvoering, nog voor de websites van de meeste concurrenten. Maar je begrijpt dat ook jouw collega’s dit willen. Er is dus een continue strijd gaande om de eerste plaats.

CMS / CONTENT MANAGEMENT SYSTEEm

In het gebruiksvriendelijke cms van de website/webwinkel kan je -na een korte uitleg- gemakkelijk zelf foto’s, pagina’s toevoegen, teksten wijzigen of prijzen aanpassen!

BTW

Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, exclusief btw en exclusief (integratie)kosten van eventuele speciale of andere plugins/modules dan standaard.

SSL / SECURE SOCKET LAYER

De Europese GDPR / AVG wetgeving vereist een beveiligde website en/of webwinkel als uw website of winkel gegevens verwerkt over EU burgers. Een simpele contactpagina is al zo’n voorbeeld. Wij verzorgen de juiste SSL veiligheidscertificaten voor uw bedrijfsvoering, webwinkel en/of betalingsverkeer.