JIJ HEBT EEN IDEE! …

Wij hebben alles in huis om jouw website  snel, creatief en betaalbaar uit te voeren!

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen,
bouwen, HOSTEN & beheren van websites en webwinkels.

WIJ ONTWERPEN EN BOUWEN JOUW WEBSITE / WEBWINKEL / IDEE.
WIJ HOSTEN JOUW WEBSITE OP ONZE EIGEN LITE-SPEED SERVERS.
WIJ LEVEREN ‘ 24/7 MANAGED BEHEER’ VOOR JOUW WEBSITE.

  • Wij bouwen met WordPress of op maat
  • Er is gedacht aan gebruiksvriendelijkheid
  • De website is geoptimaliseerd voor zoekmachine-optimalisatie (SEO)
  • De website is geoptimaliseerd voor conversie: bezoekers worden door verschillende elementen op uw site gestimuleerd om contact op te nemen of een afspraak in te plannen
  • Je krijgt na oplevering een uitleg hoe je de website kunt beheren
  • Wij hebben een helpdesk die altijd ter beschikking staat voor onze klanten
  • Meer over onze hosting op eigen WiseBite servers? Ga hier naar Hosting 24/7 VPS

website

v.a. excl. btw

849,-

webshop

v.a. excl. btw

1320,-

webwinkel + aantal webpagina’s

one-page

v.a. excl. btw

159,-

hosting

v.a. excl. btw p.j.

120,-

INCL. MANAGED BEHEER

ssl-certificaat

v.a. excl. btw p.j.

34,-

Al vanaf 849,- (v.a. 159,- One-Page)  bouwen wij jouw nieuwe website met behulp van WordPress TEMPLATES en evt. plugins waarbij we zoveel mogelijk de uitstraling van het bedrijf of de nieuwe of bestaande huisstijl benaderen. Tijdens de constructie is de website ‘gesloten’ en alléén jij kan 24/7 meekijken. Pas wanneer je tevreden bent krijgt de test-website op onze servers de definitieve url (www.jouw_url_naam.nl). +  GRATIS HOSTING incl. MANAGED BEHEER voor jouw WEBSITE/WEBSHOP in het eerste hostingjaar!

Een (WordPress) website met aanpassingen zodat de brand en feel perfect overkomen en goed geoptimaliseerd is voor conversie & sales of een uniek design, custom functionaliteiten, geoptimaliseerde structuur, conversie & salespagina’s…

Dat is nogal wat om daar nu een prijskaartje aan te hangen. Kunnen we dit? Jawel, maar dan willen we wel graag vooraf jouw/jullie wensen inventariseren.

We denken na hoe de website optimaal ingericht kan worden om het doel te bereiken. Om het wat concreter te maken:

  • Er wordt een ‘pad’ ontwikkeld, bestaande uit meerdere pagina’s waar je de bezoeker langs wil sturen – om de bezoeker optimaal te informeren.
  • Omdat we op de hoogte zijn van de best practices en nieuwe technieken is de website na 5 jaar nog steeds fris, representatief en up-to-date.
  • De huisstijl wordt verder doorgevoerd dan alleen het logo. De look en feel kunnen we terug laten komen in afbeeldingen, opmaak en andere kleine design elementen die de branding versterken.

 AFSPRAAK MAKEN? KLIK: CONTACTPAGINA

Webwinkels kunnen wij koppelen aan de banksystemen (Ideal, Paypal, VISA, BanContact, Giropay, etc). Natuurlijk heb je de volledige controle over jouw eigen website of webwinkel en betalingen. Eenvoudig wijzigingen aanbrengen in de Visual Composer van het CMS of producten toevoegen met de meegeleverde webwinkel-plugin WooCommerce is eenvoudig. 

WooCommerce is een flexibele eCommerce-oplossing gebaseerd op WordPress. Met deze geïntegreerde webwinkel plugin kan je snel aan de slag en jouw online winkel beheren. Samen kiezen we een ontwerp dat voldoet aan jouw doelstelling. WooCommerce is volledig aanpasbaar en uitbreidbaar met vele extensies. En gaat er iets niet goed? Geen nood, we maken dagelijks gratis back-ups.

De afkorting “CMS” staat voor Content Management System. Dit is hèt beheer- systeem achter de website. In het WiseBite CMS’ hoef je niet of nauwelijks kennis te hebben van HTML. Je regelt alles via het overzichtelijke ‘Dashboard’ en maakt/wijzigt de pagina’s op in de ‘Visual Composer’ die je al gauw bekend voor zal komen wanneer je er regelmatig gebruik van maakt.

De WiseBite Visual Composer wordt als plugin bij de templates aangeboden. Er zijn meer dan 40 voorgedefinieerde elementen die eenvoudig via ‘drag & drop’ in de juiste positie gesleept kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld standaard aanwezig: een Facebook-like button, een tabs module, een slider, google maps, (masonry) post grid, icoontjes, video player etcetera…

Wij maken GRATIS dagelijks een complete back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up de configuratie herstellen. Zo bent u nooit meer dan een ‘dag’ kwijt. Een ontspannen en gerust gevoel.

We maken gebruik van het open-source systeem WordPress. Voor het onderhouden van volledige corporate websites is WordPress zeer geschikt voor het bijhouden van een blog of een nieuwspagina op uw website. Voor klanten die ook willen bloggen of nieuwspagina’s willen integreren wordt het weblog qua ontwerp volledig geïntegreerd in de rest van de website.

Veel templates bevatten een slider. Wij gebruiken graag de ‘Revolution Slider’. Met deze plugin kunt u betrekkelijk eenvoudig sliders beheren, nieuwe aanmaken en verouderde sliders wijzigen. De ‘Revolution Slider’ is op dit moment, volgens ons, een van de betere plugins om slideshows te maken .

Geen zorgen over updates. Met ons pro-actief 24/7 Managed Beheer zorgen wij ervoor dat de WordPress Core en de gebruikte plugins -indien nodig- geüpdate worden zodat een website altijd blijft ‘draaien’.
Zo zorgen we ervoor dat uw website in de toekomst niet misbruikt/gehackt kan worden

We maken gebruik van het open-source systeem WordPress. Voor het onderhouden van volledige corporate websites is WordPress uitstekend geschikt voor het bijhouden van een blog of een nieuwspagina op je website. Voor klanten die ook willen bloggen of nieuwspagina’s willen integreren wordt het weblog qua ontwerp volledig geïntegreerd in de rest van de website.

Heeft u een event wat een of  een paar dagen duurt. Informeer dan eens naar een ‘ONE-PAGE’. Daar hoeft u natuurlijk geen jaarabonnenment hosting aan kwijt te zijn. Of wilt u een event met een maatschappelijke functie non-profit organiseren… neem dan met ons contact op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden!

De door ons aangeboden beelden zijn vrij van rechten, ofwel de rechten zijn betaald of komen van een rechtenvrije beeldbank. Wij gaan er van uit -dat de door u aangeleverde beelden- voor bijvoorbeeld een website vrij van (beeld)rechten zijn.

HELDER VOORAF