VPS / Virtual Private Server

24/7 prestatiekracht en managed beheer op onze lite-speed server.
100% NEDERLANDS!

NIEUWE WEBSITE?
EEN JAAR 50% KORTING
OP HOSTING!
KLIK HIER

Voor het hosten van jouw website bieden we Managed Beheer VPS aan (voor de prijs van unmanaged!). 24/7 staan wij klaar om onze LITE-SPEED servers optimaal te laten presteren. SNEL, FLEXIBEL EN ZONDER ZORGEN!

Bij VPS Hosting splitsen wij onze fysieke servers op in kleinere virtuele systemen. Je deelt de server met meerdere gebruikers maar behoudt er controle over zoals bij een dedicated server. Het verschil met onze VPS en shared hosting zit onder andere in het aantal gehoste websites. Dit aantal ligt bij VPS HOSTING vele malen lager.

WIJ BEHEREN JE VPS

MET ONZE GEBRUIKSVRIENDELIJKE MANAGER

Een groot voordeel van VPS-hosting is dat de snelheid en prestaties van je website verbeteren, juist omdat je een eigen server hebt en daardoor de middelen niet hoeft te delen met anderen. Dit zorgt er ook voor dat je zelf de volledige controle hebt over je VPS en dus alle mogelijkheden en de inrichting hiervan zelf bepaalt. Het aanbod van mogelijkheden is veelomvattend. Daarnaast biedt een VPS server je de mogelijkheid om verschillende websites op dezelfde server gescheiden van elkaar te laten draaien.
Bij een Managed VPS beheren wij jouw server. Wij zorgen ervoor dat je website, applicaties en e-mail snel en stabiel blijven werken, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging. Technische kennis is niet nodig. Wil je zelf de instellingen beheren? Dan kan dat  eenvoudig in de gebruiksvriendelijke VPS-manager. 

MANAGED BEHEER

DE VOORDELEN VAN EEN WISEBITE VPS

– hosting op lite-speed servers
– 24/7 beheer door WiseBiTE
– geen zorgen omtrent het
uitvallen van fysieke hardware
– Gebruiksvriendelijke VPS-manager
– GEEN TECHNISCHE KENNIS VEREIST
– Continue monitoring en back-up service
– De beste beveiliging van jouw VPS
– onafhankelijk en maximale stabiliteit
– verhoogde SLA mogelijk
– Nederlandstalige support
– 100% Nederlandse datacenters
– Eenvoudig en snel op te schalen

WISEBITE; HOSTING

VPS VOOR DE PRIJS VAN SHARED

VPS (Virtual Private Server) is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Heb jij een webshop, website, wil je bezoekerspieken opvangen voor bijvoorbeeld je ticketbureau of evenement of heb je gewoon een eigen server nodig? Dan is een onze VPS geschikt voor jou.

BIJ WISEBITE LEVEREN WE MANAGED BEHEER MAAR DAN VOOR DE PRIJS VAN UNMANAGED BEHEER

Met een VPS-hosting van WiseBite maak je gebruik van een VPS-platform, het volledige beheer door WiseBite, uptime garantie, flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server. En je Managed VPS is veilig en supersnel.

Met een VPS groeit de server gemakkelijk mee met de onderneming. Zonder overstapkosten of herinstallatie van je omgeving op een grotere server kan je eenvoudig extra capaciteit verkrijgen. We adviseren je graag over de grootte van jouw VPS omgeving, met de benodigde gereserveerde ruimte en rekenkracht.

Daarnaast kan je met een VPS kostenbesparend te werk gaan. Doordat je alleen een beperkt deel van een gedeelde fysieke server afneemt, worden de kosten van het volledige systeem niet alleen bij jou in rekening gebracht. Daardoor maak je geen onnodige kosten, maar geniet je wel van de mogelijkheden van een volledige server.

99,99% UPTIME!

Wisebite Internet Services maakt gebruik van ultra moderne infrastructuren. Onze diensten draaien op o.a. LITE-SPEED servers die in geografisch gescheiden data-centers in Lelystad en Rotterdam staan. We kunnen met deze supersnelle omgevingen een uptime garanderen van 99,99% dankzij pro-actief beheer en 24/7 monitoring van onze services en dienstverlening.

GRATIS BACK-UPS

Uiteraard maken wij dagelijks een complete gratis back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up de configuratie herstellen.

24/7 MANAGED BEHEER

Managed beheer voor de prijs van unmanaged beheer. Wij beheren (managen) jouw hosting account, VPS-servers en website(s). Zo heb je minder of geen ICT kennis nodig en wordt alles toch professioneel beheerd.

ONDERSTEUNING

We zijn elke werkdag bereikbaar om je te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Is er een urgent probleem? Stuur dan een mail naar: storing@wisebite.nl

WISEBITE LITESPEED SERVERRUIMTE HUREN? DAT KAN. INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.