VPS staat voor Virtual Private Server

24/7 prestatiekracht en managed beheer op onze litespeed server. 100% NEDERLANDS

Voor het hosten van jouw website bieden we Managed Beheer VPS aan en dat doen we voor de prijs van unmanaged beheer! 24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij klaar om jouw LITESPEED! server optimaal te laten presteren. SNEL, FLEXIBEL EN ZONDER ZORGEN! Hoe we dit doen lees je hieronder.

Bij VPS Hosting splitsen wij de onze fysieke servers op in kleinere virtuele systemen. Je deelt de server met meerdere gebruikers, maar behoudt er de controle over zoals bij een dedicated server. Het verschil met shared hosting zit onder andere in het aantal gehoste websites. Dit aantal ligt bij VPS vele malen lager dan bij shared hosting.

WIJ BEHEREN JE VPS

MET ONZE GEBRUIKSVRIENDELIJKE MANAGER

Een groot voordeel van VPS Hosting is dat de snelheid en prestaties van je website verbeteren, juist omdat je een eigen server hebt en daardoor de middelen niet hoeft te delen met anderen. Dit zorgt er ook voor dat je zelf de volledige controle hebt over je VPS en dus alle mogelijkheden en de inrichting hiervan zelf bepaalt. Het aanbod van mogelijkheden is veelomvattend. Daarnaast biedt een VPS server je de mogelijkheid om verschillende websites op dezelfde server gescheiden van elkaar te laten draaien.
Bij een Managed VPS beheren wij jouw server. Wij zorgen ervoor dat je website, applicaties en e-mail snel en stabiel blijven werken, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging. Technische kennis is niet nodig. Maar wil je zelf de instellingen beheren? Dat kan envoudig in de gebruiksvriendelijke VPS-manager. 

MANAGED BEHEER

DE VOORDELEN VAN EEN WISEBITE VPS

– hosting op litespeed servers
– 24/7 beheer door WiseBiTE
– geen zorgen omtrent het
uitvallen van fysieke hardware
– Gebruiksvriendelijke VPS-manager
– GEEN TECHNISCHE KENNIS VEREIST
– Continue monitoring en back-up service
– De beste beveiliging van jouw VPS
– onafhankelijk en maximale stabiliteit
– verhoogde SLA mogelijk
– Nederlandstalige support
– 100% Nederlandse datacenters
– Eenvoudig en snel op te schalen

WISEBITE; HOSTING

VPS VOOR DE PRIJS VAN SHARED

VPS (Virtual Private Server) is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Heb jij een webshop, website, wil je bezoekerspieken opvangen voor bijvoorbeeld je ticketbureau of evenement of heb je gewoon een eigen server nodig? Dan is een onze VPS geschikt voor jou.

BIJ WISEBITE LEVEREN WE ALTIJD MANAGED BEHEER MAAR DAN VOOR DE PRIJS VAN UNMANAGED BEHEER.

Met een VPS-hosting van WiseBite maak je gebruik van een VPS-platform, het volledige beheer door WiseBite, uptime garantie, flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server. En je Managed VPS is veilig en supersnel.

Met een VPS groeit de server gemakkelijk mee met de onderneming. Zonder overstapkosten of herinstallatie van je omgeving op een grotere server kan je eenvoudig extra capaciteit verkrijgen. Samen bespreken we de wensen en aan de hand daarvan adviseren wij over de grootte van jouw VPS omgeving, met de benodigde gereserveerde ruimte en rekenkracht.

Daarnaast kan je met een VPS kostenbesparend te werk gaan. Doordat je alleen een beperkt deel van een gedeelde fysieke server afneemt, worden de kosten van het volledige systeem niet alleen bij jou in rekening gebracht. Daardoor maak je geen onnodige kosten, maar geniet je wel van de mogelijkheden van een volledige server.

WISEBITE_50KORTING_kleur

SNELHEID EN 99,99% UPTIME!

Wisebite Internet Services maakt gebruik van ultra moderne infrastructuren. Onze diensten draaien op o.a.  LiteSpeed-servers die in geografisch gescheiden data-centers in Lelystad en Rotterdam staan. We kunnen met deze supersnelle omgevingen een uptime garanderen van 99,99% dankzij pro-actief beheer en 24/7 monitoring van onze services en dienstverlening.

GRATIS BACK-UPS

Uiteraard maken wij dagelijks een complete gratis back-up van uw hosting pakketten of VPS server(s). Mocht het nodig zijn dan kunnen wij direct vanuit back-up uw configuratie herstellen. Voor u een ontspannen en gerust gevoel.

GRATIS 24/7 MANAGED BEHEER

Managed beheer voor de prijs van unmanaged beheer. Met alle plezier beheren (managen) wij uw hosting accounts en/of VPS servers alsmede uw website(s). Zodoende heeft u minder of geen ICT kennis nodig maar wordt alles professioneel beheerd. abc websites. nl

ONDERSTEUNING

We zijn elke werkdag bereikbaar om je te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Is er een urgent probleem? Stuur dan een mail naar: storing@wisebite.nl
We staan 24 uur per dag voor je klaar.

WISEBITE LITESPEED SERVERRUIMTE HUREN? DAT KAN. INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN