Skip to content

Wij willen ‘t niet moeilijker
maken maar beter doen!

Welkom bij de wiseguys van wisebite

Hallo, wij zijn Canne en Koek; de ‘wiseguys’. Raymond Koek is een ras-ict’er en houdt zich al tientallen jaren bezig met gespecialiseerde ins en outs van het internet. Coert Canne heeft een grafische achtergrond. Met een studie Kunstacademie en zo’n 30 jaar ervaring als zelfstandig grafisch ondernemer kan hij je met daad en vorm van dienst zijn. SAMEN ZIJN WIJ WISEBITE! 

CapsNobel1318_2Coert_2518

COERT CANNE – WISEGUY

Getrouwd met Paula, samen hebben we twee kinderen. In ’83 gediend bij het KCT in Roosendaal. Na mijn diensttijd opgeleid als vormgever, gespecialiseerd in en gefascineerd door de werking van communicatie. Gewerkt als drukker, copywriter en vormgever. Inmiddels alweer 30 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben ervoor om samen met Raymond mijn communicatief vermogen in daad en vorm om te zetten.

raymond_foto

RAYMOND KOEK – WISEGUY TOO

Samenwonend en een Jack-Russell. Ruim 25 jaar ervaring in de ICT detachering bij (Europese) overheids-instellingen, zorginstellingen en (internationale) banken & industriële bedrijven als consultant, systeem- en netwerkbeheer en security. Ervaring op een breed vlak om je samen met Coert van dienst te kunnen zijn. Daarnaast ook afgestudeerd als Vakfotograaf.

ONZE MISSIE

Wij willen 'grafisch ontwerpen' niet alleen gebruiken voor bijv. logo's, folders of advertenties maar ook combineren met onze ITC-kennis, hosting en eigen servers om meer complete en betaalbare diensten te leveren. In essentie zien wij het als onze taak er voor te zorgen dat jij je met jouw business bezig kunt houden.

ONze visie

Dat je niet bij verschillende partijen hoeft aan te kloppen bij problemen, je belt/mailt ons en wij leveren. Omdat we de gecombineerde grafische- en IT-kennis in huis hebben zijn we niet afhankelijk van anderen en kunnen zonder een 9 tot 5 mentaliteit vlot leveren. WiseBite is een partij waarbij de veiligheid en privacy van jouw gegevens prioriteit hebben!

waarom wisebite?

Korte lijnen en heldere communicatie, dat is waar we voor staan bij WiseBite. Wij initiëren, bedenken en creëren, sturen aan, ontwerpen online en offline... bij jou op het bedrijf/kantoor, thuis of via teamviewer. Wij regelen achterliggende technieken, hosting en maken de back-ups! Wij zijn het niet van het moeilijker maken maar beter doen!

0
happy customers
0
ready files
0
done projects
0
design technics

THUISKANTOOR

Na COVID hebben we een en ander omgegooid. We waren al fan van thuiswerken en hebben onze onderlinge communicatie dusdanig aangescherpt dat we eigenlijk een kantoor delen maar toch afzonderlijk thuis werken! en dat bevalt uitstekend!

Zoek je een fancy office met overhead? Dan moeten wij nee verkopen.
Maar ben je op zoek naar vakkennis en een hands-on mentaliteit in een casual omgeving? Welkom!