WiseBite verhuist hosting services

Om uw hostingervaring te verbeteren staan we op het punt onze hostingactiviteiten te verhuizen naar een nieuwe omgeving. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en na zorgvuldige overweging is besloten om over te stappen naar een nieuwe omgeving die ons in staat stelt om onze diensten uit te kunnen breiden en uw belangen nog beter te behartigen.

Wat betekent dit voor u als klant?

Verbeterde snelheid:
De nieuwe hostingomgeving biedt geavanceerde infrastructuur die een hogere doorvoersnelheid mogelijk maakt voor uw websites en applicaties. Dit betekent dat uw online websiteomgeving nog sneller zal laden en daardoor een vlottere gebruikerservaring zal bieden aan uw bezoekers.

Verhoogde veiligheid:
We nemen uw websitebeveiliging zeer serieus. Met de overgang naar de nieuwe hostingomgeving kunnen we gebruikmaken van de nieuwste beveiligingsprotocollen en -functies om uw websites blijvend te beschermen tegen potentiële bedreigingen en aanvallen.

Continue ondersteuning:
Ons team zal gedurende het hele migratieproces beschikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. We streven ernaar om de overgang voor u zo soepel en transparant mogelijk te maken.

De verhuizing zal geleidelijk in stappen plaatsvinden gedurende de komende weken en uiterlijk voor het einde van deze maand afgerond zijn. We zullen ervoor zorgen dat elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd om eventuele verstoringen tot een absoluut minimum te beperken en waarschijnlijk zult u er niets van merken.

Voor klanten die hun domeinnamen bij ons in beheer hebben zal de migratie automatisch verlopen. Klanten die hun domeinnaam in eigen beheer hebben krijgen binnenkort meer specifieke informatie over welke stappen ondernomen moeten worden om een vlotte overgang te garanderen. In de tussentijd kunt u gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft of als er iets is waar we u mee kunnen helpen.

We willen u bedanken voor uw voortdurende vertrouwen in WiseBite Hosting. We zijn enthousiast over deze nieuwe fase en we kijken ernaar uit om u te voorzien van nog betere hostingdiensten in de nabije toekomst.

H
ieronder alvast een kleine opsomming wat onze/uw nieuwe omgeving te bieden heeft:

Onze hosting omgeving draait op de nieuwste technologische AMD EPYC processoren voor optimale rekenkracht wat resulteert in snelle websites.

Wij maken gebruik van de allersnelste opslag, namelijk NVMe Enterprise SSD schijven. Deze schijven zijn met een lees snelheid van 6,5 GB/s en een schrijfsnelheid van 2,4 GB/s zo’n 5 tot 10x sneller dan de traditionele standaard SSD schijven die nog veel gebruikt worden in datacenters.

CLOUD Linux verbetert de server stabiliteit. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte resources aan klanten aanbieden en het risico op server downtime verminderen. Daarnaast krijgt elke klant ook daadwerkelijk een eigen omgeving zonder dat deze beïnvloedbaar is door andere klanten.

Onze hosting servers maken gebruik van Litespeed Enterprise Webserver. De snelste webserver omgeving die er op dit moment is.

Dankzij de LiteSpeed Enterprise Webserver worden pagina’s supersnel geladen middels diverse caching methodes als LSAPI, LSCache en Litemage cache. Hierdoor is ook een hogere doorvoersnelheid mogelijk dan de overige webservers zoals Nginx en Apache, hieronder weergegeven in een diagram.

De Litespeed crawler reist door uw website en ververst pagina’s die in de cache zijn verlopen. Hierdoor is het minder waarschijnlijk dat uw bezoekers website pagina’s tegenkomen die niet in de cache zijn opgeslagen.

Website pagina’s in de cache laden namelijk vele malen sneller!

We komen tegemoet aan de alsmaar groeiende vraag naar opslagruimte voor websites en mail. Standaard bieden we nu 10 GB ruimte aan met uitbreiding naar 25 en zelfs 50 GB.

Wat is Anycast DNS? Bij Anycast kan één IP-adres van toepassing zijn op vele servers. Anycast DNS betekent dat een van een aantal DNS-servers kan reageren op DNS-query’s en meestal zal degene die geografisch het dichtst bij is het antwoord geven. Dit versnelt het laden van de eerste pagina van de website.

Imunify360 biedt een allesomvattende beveiligingsarchitectuur, speciaal ontworpen om real-time bescherming te bieden tegen bedreigingen voor websites en web servers.

Het gaat verder dan alleen antivirus- of website firewall-software. Met een geïntegreerde web applicatie firewall, real-time antivirus verdediging, netwerk firewall, inbraak preventie & detectie systeem  en patch management, biedt Imunify360 een hoger niveau van bescherming tegen schadelijke malware.

Met JET Backup wordt tot 30 dagen terug 2x daags backups gemaakt van je volledige omgeving. Deze backups worden incrementeel gemaakt wat inhoudt dat deze methode de servers minder belasten door alleen de gewijzigde bestanden apart te backupen.

Als eigenaar kunt u nu ook zelf backups terugzetten zonder onze tussenkomst. Uiteraard zullen we assisteren waar nodig.

De backups worden off-site opgeslagen.

Wij beschermen de mailreputatie door alle mail via betrouwbare gateways van MailChannels en SpamXperts te versturen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de aflevering een blokkering voorkomt.

Hierdoor worden ook mails correct afgeleverd bij de grote partijen zoals o.a. Microsoft Outlook, Hotmail, Live en Google’s GMail.

Uitgaande spamfiltering volgt individuele gebruikers om te bepalen of ze vaak spammails versturen. Het voorkomt ook dat mailservers en legitieme e-mails worden geblokkeerd.

Spambescherming helpt u om uw zakelijke mail te beschermen tegen de frequente spamberichten die soms malware of andere soorten cyberaanvallen bevatten.

Daar waar de meeste providers en/of hosting partijen een mail bijlage toestaan van max 10 MB gaan wij een stap verder. U kunt nu mail versturen met bijlagen tot maximaal 100 MB.

Wij bieden een rijke verzameling aan meting tools om uw omgeving te monitoren.
Deze tools bestaan onder andere uit:

– Welke pagina’s hebben bezoekers bekeken.
– Netwerk Bandbreedte.
– Resources verbruik (CPU, geheugen, disk operaties, processen, etc).
– Website AW statistieken zoals o.a.:
  > Unieke bezoekers
  > Aantal bezoeken
  > bezochte pagina’s
  > Locatie afkomst bezoekers (land, IP adres)
  > Gebruikte besturingssysteem en internet browser
  > Robots en Spiders
  > Duur van bezoek website
  > Downloads

Recommended Posts