LAST VAN SPAM EN LIEVER GEEN VIRUSSEN?

SpamExperts is een anti-spam en antivirus service die extreem goed is in het filteren van spam, virussen, phishing- en malware-aanvallen. Het maakt gebruik van een zelf lerend systeem die goede mailfiltering toepast naar aanleiding van het gebruik van de eindgebruiker. Dit houdt in dat het systeem herkent wanneer een mail die bij de ene gebruiker als spam gemarkeerd wordt, wellicht bij de andere gebruiker ook als zodanig kan worden gemarkeerd.

WiseBite Internet Services biedt drie diensten van SpamExperts services aan.
Dit zijn de inkomende spamfilters, uitgaande spamfilters en mail archivering.
SCROLL naar beneden voor een prijslijst.

WAAROM KIEZEN VOOR SPAMEXPERTS INKOMENDE SPAMFILTER VOOR EMAIL?

Beveilig uw netwerk tegen spam-, virus-, phishing- en malware-aanvallen

SpamExperts past haar gepatenteerde zelf-lerende slimme technologieën toe om spam te elimineren vóórdat het uw netwerk bereikt.

Ontdek nieuwe spam- en malwareuitbraken direct

SpamExperts past doorlopend vernieuwingen toe in beveiligde dataverzameling en analyses, en ontdekt zo direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Deze verzamelde kennis wordt real-time gedeeld met al onze klanten wereldwijd, en zorgt zo voor tijdige bescherming tegen nieuwe bedreigingen.

Verbeter e-mailcontinuïteit

Het extra beschermende niveau dat het inkomend filter uw e-mailstromen en -infrastructuur biedt, zorgt voor extra redundantie en continuïteit van uw e-mailafleveringsproces. Wanneer de bestemmingsmailserver onbereikbaar is, zetten de filtersystemen van SpamExperts inkomende e-mail in de wachtrij.

Verbeter de efficiency van uw middelen en bespaar tot 80% van uw huidige hardwarebronnen!

Met ons zeer efficiënte first-level inkomend filter bescherming die vóór uw e-mailinfrastructuur zit, hoeft u zich niet langer bezig te houden met de enorme hoeveelheden inkomende spam.

Verhoog de productiviteit van werknemers en wees in volledige controle van uw e-mailstromen

Met onze gebruiksklare e-mailfiltersystemen wordt de tijd die verloren gaat met het verwerken van spam tot een absoluut minimum beperkt, waardoor alle gebruikers zich volledig kunnen concentreren op hun eigenlijke werk.

WAAROM KIEZEN VOOR SPAMEXPERTS UITGAANDE SPAMFILTER VOOR EMAIL?

Voorkom IP blacklisting

Voorkom dat email uw organisatie verlaat zonder inhoud van spam, virussen, malware, phishings, e.d. Dit kan gebeuren als één van uw systemen een virus bevat zonder uw medeweten. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat uw bedrijfsdomeinnaam wereldwijd op de zwarte lijst (IP blacklisting) geplaatst wordt waardoor u geen emails meer kunt verzenden en/of ontvangen.

Bescherm uw merk en infrastructuur

SpamExperts zorgt ervoor dat u onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing in plaats van dat u onderdeel bent van het probleem, zodat we integriteit en een positieve klantreputatie garanderen.

Voorkom hoge boetes

Nationale wetgevende en controlerende organisaties mogen organisaties hoge boetes opleggen voor het versturen van ongewenste e-mail. Het uitgaande spamfilter van SpamExperts is een robuuste oplossing die voorkomt dat uw organisatie beboet kan worden voor het versturen van spam.

Verbeter het beheer van misbruik

Met onze uitgaande spamfilter service kunt u heldere en beknopte rapporten creëren die duidelijk maken welke gebruikers/accounts uw aandacht behoeven, en die deze automatisch blokkeert.

WAAROM EMAIL ARCHIVERING TOEVOEGEN AAN UW BEDRIJFSVOERING?

Back-up van en eenvoudige toegang tot bedrijfsgegevens

Omdat e-mail één van de voornaamste manieren van communiceren is geworden, dient digitale correspondentie beschermd te worden en tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt!

Voldoe aan compliance-voorschriften

E-mail moet wettelijk gezien hetzelfde worden behandeld als papieren post. Het ontbreken van e-mail archivering kan leiden tot juridische problemen, hoge boetes, het verliezen van rechtszaken en een beschadigde reputatie.

Verbeter de performance van uw IT systeem

E-mail archivering in de cloud elimineert problemen met opslag op lokale servers en voorkomt overbelasting van de lokale e-mailinfrastructuren.

Vereenvoudig beheer met snelle geïndexeerde zoekopties

Individuele of massa-heraflevering van veilige, geëncrypteerde en gecomprimeerde e-mails, zijn slechts twee van de mogelijkheden waarmee u de volledige controle krijgt over de e-mailstromen van uw bedrijf.

Over Archiveringscompliance

Het is internationaal verplicht om e-mail te archiveren met een veilige archiveringsmethode die voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.
Regelgevende instanties op internationaal, landelijk, regionaal, provinciaal en branche-niveau (FRCP, FOIA, SOX, HIPAA, FINRA, GLBA, NYSE, NASD, SEC, HITEC en andere), eisen archieven die aan aan wet- en regelgeving voldoen, redundant zijn uitgevoerd en eenvoudig toegankelijk zijn. eDiscovery heeft toegevoegde waarde voor de compliance-verplichtingen van organisaties, die desgevraagd documentatie uit e-mailarchieven op korte termijn moeten kunnen lokaliseren, veiligstellen en gebruiken.

SpamExperts Abonnementen

Doordat onze partner een wereldspeler op niveau is kunnen wij SpamExpert diensten flexibel en tegen zeer concurrerende prijzen leveren.

  • Per maand opzegbaar. U zit niet vast aan jaarlijkse SpamExpert diensten. Genoemde prijzen zijn excl. btw.
  • SpamExpert diensten activeert u voor een compleet domein, dus alle mailboxen binnen het domein zijn gelijk beveiligd (tot een max. van 1000 mailboxen).
  • Bij gebruik van meerdere domeinen krijgt u van ons stapelkorting. Dit kan al heel snel hoog oplopen.


SpamExperts

plan 

Inkomende Spamfilter

Uitgaande Spamfilter

Email server onafhankelijk

Mail archivering 

Aantal beschermde domeinen

Max. aantal mailboxen

Inkomend

€ 6,00

per maand

1

1000 per domein

Uitgaand

€ 6,00

per maand

1

1000 per domein

In/Uitgaand

€ 9,50

per maand

1

1000 per domein

Compleet

€ 14,50

per maand

1

1000 per domein

5 Pack

€ 55,00

per maand

5

1000 per domein