Welkom bij de wiseguys van wisebite;
Coert Canne / Raymond Koek

Wij willen ‘t niet moeilijker
maken maar beter doen!

Hallo, wij zijn Canne en Koek; de ‘wiseguys’ achter WiseBite. Raymond Koek is een ras-ICT’er en houdt zich al tientallen jaren bezig met gespecialiseerde ins en outs van het internet. Coert Canne kan je -als zelfstandig ondernemer met een grafische studie en zo’n 30 jaar ervaring in de grafische industrie- met raad en daad van dienst zijn.
SAMEN MAKEN WIJ WISEBITE

CapsNobel1318_2Coert_2518
raymond_foto

Coert Canne – Wiseguy

Getrouwd met Paula, samen hebben we twee kinderen. In ’83 gediend bij het KCT in Roosendaal. Na mijn diensttijd opgeleid als vormgever, gespecialiseerd in en gefascineerd door de werking van communicatie. Gewerkt als drukker, copywriter en vormgever. Inmiddels alweer 30 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben ervoor om samen met Raymond mijn communicatief vermogen in daad en vorm om te zetten.

Raymond Koek – Wiseguy

Samenwonend en een Jack-Russell. Ruim 30 jaar ervaring in de ICT detachering bij (Europese) overheidsinstellingen, zorginstellingen en (internationale) banken & industriële bedrijven als consultant, systeem- en netwerkbeheer en security. Ervaring op een breed vlak om je samen met Coert van dienst te kunnen zijn. Daarnaast ook afgestudeerd als Vakfotograaf.

WAAROM WISEBITE?

Korte lijnen en heldere communicatie, dat is waar we voor staan bij WiseBite. Wij initiëren, bedenken en sturen aan. Wij creëren en ontwerpen online en offline.
Omdat wij eigen servers hebben beheren wij de website-hosting. Ook voor IT zit je goed bij WiseBite. Wij regelen de IT-techniek van je PC’s of netwerk! Van bekabeling tot het werkend opleveren!

ONZE VISIE

Dat je niet bij verschillende partijen hoeft aan te kloppen bij problemen, je belt/mailt ons en wij leveren. Omdat we de gecombineerde grafische- en IT-kennis in huis hebben zijn we niet afhankelijk van anderen en kunnen zonder een 9 tot 5 mentaliteit vlot handelen. WiseBite is een partij waarbij de veiligheid en privacy van jouw gegevens prioriteit hebben!

ONZE MISSIE

Wij willen ‘grafisch ontwerpen’ niet alleen gebruiken voor bijv. logo’s, folders of advertenties maar ook combineren met onze ITC-kennis, hosting en eigen servers om meer complete en betaalbare diensten te leveren. In essentie zien wij het als onze taak er voor te zorgen dat jij je met jouw business bezig kunt houden.

THUISKANTOOR

We hebben het een en ander omgegooid! We waren altijd al fan van thuiswerken en hebben tijdens de COVID onze onderlinge communicatie zo aangescherpt dat we een kantoor deelden maar eigenlijk afzonderlijk vanuit huis werkten! En dat beviel wel. Zo goed zelfs dat we besloten hebben vanuit huis te blijven werken!

Dus, zoek je een fancy office met overhead? Dan moeten wij nee verkopen. Maar ben je op zoek naar vakkennis en een hands-on mentaliteit in een casual omgeving? Dan komen we vast en zeker tot een fijne samenwerking! Bel even met 06 538 38 013 voor een eerste afspraak.