WiseBite Hosting. Onze VPS Pro Servers zijn geografisch gescheiden op twee locaties in Nederland.

Zo maakt je gebruik van puur Nederlandse Infrastructuur zonder je druk te hoeven maken over de “USA Freedom Act”. De locaties zijn Schiphol-Rijk in het datacenter van SchubergPhilis en Rotterdam in het datacenter van SmartDC. We bieden 3 verschillende hostingpakketten; DEDICATED, OWN en MODIFIED. Alle 3 de pakketten kennen; HIGH PERFORMANCE, HIGH AVAILABILITY, HIGH SCALABLE en HIGH SECURITY.

HIGH PERFORMANCE! Onze eigen hardware is zorgvuldig samengesteld en 100% in eigen beheer. Alle Supermicro servers zijn uitgerust met de nieuwste en krachtigste 64bits Intel processoren, beschikken over extreem veel intern geheugen en gebruiken razendsnelle NVME SSD disks. Alle data slaan we op op de nieuwste en snelste Intel SSD disks. Door het zo efficiënt mogelijk verspreiden van virtuele servers over de fysieke servers houden we voldoende capaciteit beschikbaar om pieken op te vangen.

HIGH AVAILABILITY! 99,9% Beschikbaarheid kunnen we uitsluitend leveren door de hoge mate van redundantie. Bij een verstoring of wanneer er onderhoud wordt uitgevoerd zul jij geen last hebben van downtime. Hoe we dat doen?

– Alle fysieke hardware is voorzien van een dubbele stroomtoevoer. Valt de A feed uit, dan is er altijd nog de B feed en andersom.
– Het netwerk is zo ingericht dat wanneer een core-router of switch uitvalt, een ander alle verbindingen automatisch herstelt. Elke server heeft 2 fysieke links naar 2 verschillende switches verspreid over meerdere fysieke racks.
– Valt een fysieke server uit, dan neemt een andere server automatisch alle taken over.
– We maken van de data van elke VPS 3 kopieën, die verspreid op het platform worden opgeslagen zodat bij uitval van een systeem razendsnel een kopie automatisch opgestart kan worden.

HIGH SCALABLE! Meer resources nodig? Geen probleem! Wij kunnen op elk systeem de resources verhogen in een handomdraai. Binnen enkele minuten is uw VPS voorzien van de resources die u nodig heeft. Super handig bij pieken natuurlijk.

HIGH SECURITY! We maken gebruik van 2 geografisch gescheiden datacenters te weten SchubergPhilis te Schiphol-Rijk (AS29028) en SmartDC te Rotterdam (AS198485). Beide datacenters voorzien in het hoge servicelevel dat u mag verwachten, uitstekende fysieke beveiliging, redundante stroomvoorziening, koeling en adequate brandbeveiliging. Beide datacenters zijn ISO 27001 gecertificeerd. SchubergPhilis heeft ook het FYRA certificaat, waarmee zij aantonen klimaatneutraal te werken. Er is sprake van groene schone hosting. SmartDC heeft daarnaast het NEN7510 certificaat.
Data wordt opgeslagen verspreid over verschillende servers, waardoor bij diefstal van 1 server, de data onleesbaar en onbruikbaar zal zijn. Uiteraard zitten alle servers achter afgesloten deuren.
Wij zijn GDPR-compliant en doen er alles aan om uw privacy te beschermen.

DEDICATED-, OWN- en MODIFIED HOSTING

Bij WiseBite bieden we een drietal pakketten aan die ieder nog specifiek toegespitst en/of uitgebreid kunnen worden naar gelang uw bedrijfsvoering groeit. Voor al deze pakketten geldt dat wij de configuratie en installatie voor onze rekening nemen alsmede het beheer ervan.

DEDICATED HOSTING
Uw website heeft binnen de VPS server een eigen afgeschermde omgeving waarbij de resources dedicated toegewezen zijn. Wij merken helaas nog vaak op dat hostingbedrijven VPS servers overvol belasten om goedkoop te kunnen concurreren. Wij vinden het vooral belangrijk dat elke klant krijgt wat ze nodig heeft en zullen onze servers nooit hoger belasten dan 50% zodat uw omgeving geen last heeft van andere klanten en de volle toegewezen processorkracht en data bandbreedte voor uw omgeving beschikbaar is.
Deze omgeving is voldoende om klein en midden grote MKB bedrijven ruimschoots te voorzien in hun behoefte. Na gelang kunnen we meer resources toekennen mocht uw bedrijfsvoering groeien.
Verder wordt uw website gemanaged. Wij zorgen voor dagelijkse backups, CRM-updates, beveiliging en monitoring.

OWN HOSTING
Voor u ontwikkelde en op maat gemaakte ‘own servers’ vormen het fundament van uw managed hosting omgeving. WiseBite bepaalt -samen met u- hoeveel geheugen en cpu-cores er in moeten. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. Wij bepalen hoe druk de server het kan / mag hebben. Zo is deze server optimaal geconfigureerd voor uw doeleinden. Uw omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clustering functionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat u de zekerheid heeft van een zo hoog mogelijke uptime.

Deze omgeving is goed voor midden- en grote MKB en bedrijven.
Het beheer wordt volledig door ons verzorgd. U heeft er geen omkijken naar als het gaat om updates, beveiligingen, databewaking, backups, etc.

MODIFIED HOSTING
In overleg met u als klant kijken we welke VPS configuraties voor uw bedrijfsprocessen het best geschikt zijn. Wij managen uw volledige VPS voor u. Daarnaast kan uw VPS meegroeien met uw bedrijfsvoering. Ook kunnen tijdelijk voor een aantal uren, dagen en/of weken processorkracht, CPU-cores en bandbreedte toegevoegd worden. Flexibele systemen voor hoge en veranderende proceseisen. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. Uw omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clustering functionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat u de zekerheid heeft van een zo hoog mogelijke uptime.

Deze omgeving is geschikt voor MKB en grote bedrijven die flexibele dataoplossingen nodig hebben. Tijdelijk snel moeten kunnen groeien en/of wisselende bezoekersaantallen hebben. Denk hierbij aan reclame campagnes, TV-uitzendingen, nieuwsberichtgevingen, productlanceringen etc.


Mobile Apps

Mobiele websites worden net zoals ‘gewone’ websites geïndexeerd door zoekmachines. Indexatie door zoekmachines voor apps is niet mogelijk.

Creative Websites

Wij zijn gek op alles wat met ontwerpen te maken heeft, online of offline en het samen brainstormen over hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken. De kracht zit in het kiezen van de juiste combinatie. Wat kunnen we samen bereiken?

SEO Optimalisatie

Het eerste wat je altijd standaard moet doen nadat je WordPress hebt geïnstalleerd is de permalinks (URL’s) aanpassen. Standaard zal een permalink er uitzien als: http://jewebsite.nl/?p=21. Maar het gaat natuurlijk veel verder, wij kunnen u daar alles over vertellen!

Alle ruimte op het internet. Hosting in eigen beheer

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze eigen hosting servers. Deze servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van WordPress websites, uw website en/of webwinkel.

Snelheid is essentieel van belang om uw bezoekers direct te voorzien van de juiste informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van een Gigabit verbinding. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.