NOG HECHTER SAMENWERKEN

Raymond Koek en Coert Canne zijn de ‘wiseguys’ achter WiseBite. Raymond is een ras-ict’er en houdt zich al tientallen jaren bezig met gespecialiseerde ins en outs van het internet. Coert heeft een grafische achtergrond. Met een studie Kunstacademie en jaren ervaring als zelfstandig ondernemer kan hij u met raad en daad van dienst zijn.

‘Wij willen ‘t niet moeilijker maken maar beter doen!’

Coert & Raymond

ONZE MISSIE

Het combineren van techniek en design om tot een zo goed mogelijke oplossing van uw vraag over websites, hosting en ICT te komen doen wij door goed te luisteren en te begrijpen wat u wilt. De mogelijkheden en kansen vertalen we in een passende oplossing. In essentie is het onze taak er voor te zorgen dat u zich met uw core-business kunt bezighouden. WiseBite is een partij waarbij de veiligheid van uw gegevens hoog in het vaandel staat!

ONZE VISIE

Aangezien we alle kennis in huis hebben, zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Dit bevordert natuurlijk het proces, maar vooral ook de nazorg. Want natuurlijk kan er wel eens een bitje omvallen, ook bij ons. U hoeft dan niet bij verschillende partijen aan te kloppen bij problemen, u belt/mailt ons en wij zorgen dat het bitje rechtgezet en uw probleem opgelost wordt.

WAAROM WISEBITE?

Korte lijnen en heldere communicatie, dat is waar we voor staan bij WiseBite. Wij initiëren, bedenken en creëren, sturen aan en regelen de achterliggende techniek en uw hosting!
Niet van het moeilijker maken dan het is. Wel van het beter doen omdat het kan!

0
+
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring
0
Score
0
Kopjes Koffie
CapsNobel1318_2Coert_2518

COERT CANNE
Design & IT

Getrouwd met Paula, samen hebben we twee kinderen. In ’83 gediend bij het KCT in Roosendaal. Na mijn diensttijd opgeleid als vormgever (Kunstacademie), gespecialiseerd in en gefascineerd door de werking van communicatie. Gewerkt als drukker, copywriter en vormgever. Inmiddels alweer 30 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben ervoor om samen met Raymond mijn communicatief vermogen voor u in vorm om te zetten.

Raymond

RAYMOND KOEK
Design & IT

Niet getrouwd maar wel een Jack-Russell. Ruim 25 jaar ervaring in de ICT detachering bij (Europese) overheids-instellingen, zorginstellingen en (internationale) banken & industriële bedrijven als consultant, systeem- en netwerkbeheer en security. Ervaring op een breed vlak om u samen met Coert van dienst te kunnen zijn. Daarnaast ook afgestudeerd als Vakfotograaf.
.

EVEN EEN PLAATJE BIJ DE PERSOON…