PAS DOOR HET UPLOADEN (VERSTUREN VAN BESTANDEN NAAR DE SERVER) VAN DE WEBSITE NAAR JOUW HOSTINGPAKKET WORDT JE NIEUWE WEBSITE ZICHTBAAR VOOR IEDEREEN.

SUPERsnelle, krachtige  en veilige hosting met E-mail en Support + ALTIJD 24/7 MANAGED VPS BEHEER

NAMENS ONZE RELATIE HOSTEN WIJ OA DIT DOMEIN: 

professionele hosting voor beginners en experts. Bij WiseBite bieden we 3 hostingpakketten aan die daarna ieder nog verder uitgebreid kunnen worden. Zo ben je 24/7 zorgeloos SUPERSNEL online!

1

DEDICATED HOSTING VPS

Wij merken nog vaak op dat hostingbedrijven VPS servers overvol belasten om goedkoop te kunnen concurreren. Wij vinden het vooral belangrijk dat elke klant krijgt wat nodig is en zullen onze servers nooit hoger belasten dan 50% zodat jouw web-omgeving geen last heeft van andere klanten en de volle toegewezen processorkracht en data bandbreedte beschikbaar is. Jouw website heeft binnen onze VPS server een eigen afgeschermde omgeving waarbij de resources dedicated toegewezen zijn. Verder wordt de website 24/7 gemanaged. Wij zorgen voor dagelijkse backups, CRM-updates, de beveiliging en monitoring.
Deze omgeving is voldoende om kleine en middelgrote MKB bedrijven ruimschoots te voorzien in hun behoefte en zodra de bedrijfsvoering groeit kunnen we alsnog meer resources toekennen.

bij een wisebite hostingpakket krijg je LEKKER VEEL e-mailruimte!

2

OWN SERVER

Ontwikkelde en op maat gemaakte ‘own servers’ vormen het fundament van jouw ‘managed hosting omgeving’. WiseBite bepaalt -samen met u- hoeveel geheugen en cpu-cores er in moeten. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. Wij bepalen hoe druk de server het kan / mag hebben. Zo is deze server optimaal geconfigureerd. Jouw web-omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clusteringfunctionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat je de zekerheid hebt van een zo hoog mogelijke uptime.
Deze omgeving is goed voor midden- en grote MKB en bedrijven. Het beheer (updates, beveiligingen, databewaking, backups, etc.) wordt volledig door ons verzorgd.

3

modified hosting

In overleg kijken we welke VPS configuraties voor jouw bedrijfs-processen het best geschikt zijn. Wij managen de volledige VPS voor je. Daarnaast kan de VPS meegroeien met jouw bedrijfsvoering. Ook kunnen tijdelijk voor een aantal uren, dagen en/of weken processorkracht, CPU-cores en bandbreedte toegevoegd worden. Flexibele systemen voor hoge en veranderende proceseisen. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. De web-omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clustering functionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat je de zekerheid hebt van een zo hoog mogelijke uptime.

Deze omgeving is geschikt voor MKB en grote bedrijven die flexibele dataoplossingen nodig hebben, tijdelijk snel moeten kunnen groeien en/of wisselende bezoekersaan-tallen hebben. Denk hierbij aan reclame campagnes, TV-uitzend-ingen, nieuwsberichtgevingen, pro-ductlanceringen etc.

Wij zijn altijd bezig met het optimaliseren van onze servers.

Onze LITE-SPEED servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van Word-Press websites en webwinkels. 

MEER WETEN OVER LITE-SPEED? KLIK HIER

Snelheid is van belang om uw bezoekers direct te voorzien van informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van EEN GIGABIT VERBINDING. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.

VPS PRO SERVER
DATACENTER IN AMSTERDAM

Onze VPS Pro Servers zijn gesitueerd in datacenter D.C.G. te Amsterdam en Cellnex te Lelystad. We kunnen met deze omgevingen een uptime garanderen van 99,9% dankzij een van onze partners Juniper, een bedrijf dat behoort tot de absolute wereldtop. Monitoring is de key voor de 99.9% uptime. Zodra onregelmatigheden voortdoen op het netwerk is er een technische staf die 24/7 klaar staat om in te grijpen. Zo worden mogelijke issues al voorkomen voordat ze impact hebben op het netwerk en daar waar nodig zullen automatische processen de VPS server overzetten op een andere omgeving zonder enige vorm van downtime.

Voor deze drie bovenstaande hostingpakketten geldt dat wij de
configuratie, de installatie maar ook het managed beheer
volledig voor je regelen (als je dat wilt, natuurlijk).