Bij WiseBite bieden we een drietal pakketten aan die ieder nog specifiek toegespitst en/of uitgebreid kunnen worden naar gelang uw bedrijfsvoering groeit. Voor al deze pakketten geldt dat wij de configuratie en installatie voor onze rekening nemen alsmede het beheer ervan.

DEDICATED-, OWN- en MODIFIED HOSTING

DEDICATED HOSTING
Uw website heeft binnen de VPS server een eigen afgeschermde omgeving waarbij de resources dedicated toegewezen zijn. Wij merken helaas nog vaak op dat hostingbedrijven VPS servers overvol belasten om goedkoop te kunnen concurreren. Wij vinden het vooral belangrijk dat elke klant krijgt wat ze nodig heeft en zullen onze servers nooit hoger belasten dan 50% zodat uw omgeving geen last heeft van andere klanten en de volle toegewezen processorkracht en data bandbreedte voor uw omgeving beschikbaar is.
Deze omgeving is voldoende om klein en midden grote MKB bedrijven ruimschoots te voorzien in hun behoefte. Na gelang kunnen we meer resources toekennen mocht uw bedrijfsvoering groeien.
Verder wordt uw website gemanaged. Wij zorgen voor dagelijkse backups, CRM-updates, beveiliging en monitoring.

OWN HOSTING
Voor u ontwikkelde en op maat gemaakte ‘own servers’ vormen het fundament van uw managed hosting omgeving. WiseBite bepaalt -samen met u- hoeveel geheugen en cpu-cores er in moeten. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. Wij bepalen hoe druk de server het kan / mag hebben. Zo is deze server optimaal geconfigureerd voor uw doeleinden. Uw omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clustering functionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat u de zekerheid heeft van een zo hoog mogelijke uptime.

Deze omgeving is goed voor midden- en grote MKB en bedrijven.
Het beheer wordt volledig door ons verzorgd. U heeft er geen omkijken naar als het gaat om updates, beveiligingen, databewaking, backups, etc.

MODIFIED HOSTING
In overleg met u als klant kijken we welke VPS configuraties voor uw bedrijfsprocessen het best geschikt zijn. Wij managen uw volledige VPS voor u. Daarnaast kan uw VPS meegroeien met uw bedrijfsvoering. Ook kunnen tijdelijk voor een aantal uren, dagen en/of weken processorkracht, CPU-cores en bandbreedte toegevoegd worden. Flexibele systemen voor hoge en veranderende proceseisen. Het voordeel is dat we zo de complete server kunnen inrichten en finetunen. Uw omgeving wordt met betrouwbare hardware van Supermicro, VMWware, Netapp en Cisco gebouwd. Loadbalancing en clustering functionaliteit zorgen voor een omgeving die tegen een stootje kan, zodat u de zekerheid heeft van een zo hoog mogelijke uptime.

Deze omgeving is geschikt voor MKB en grote bedrijven die flexibele dataoplossingen nodig hebben. Tijdelijk snel moeten kunnen groeien en/of wisselende bezoekersaantallen hebben. Denk hierbij aan reclame campagnes, TV-uitzendingen, nieuwsberichtgevingen, productlanceringen etc.


Mobile Apps

Mobiele websites worden net zoals ‘gewone’ websites geïndexeerd door zoekmachines. Indexatie door zoekmachines voor apps is niet mogelijk.

Creative Websites

Wij zijn gek op alles wat met ontwerpen te maken heeft, online of offline en het samen brainstormen over hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken. De kracht zit in het kiezen van de juiste combinatie. Wat kunnen we samen bereiken?

SEO Optimalisatie

Het eerste wat je altijd standaard moet doen nadat je WordPress hebt geïnstalleerd is de permalinks (URL’s) aanpassen. Standaard zal een permalink er uitzien als: http://jewebsite.nl/?p=21. Maar het gaat natuurlijk veel verder, wij kunnen u daar alles over vertellen!

Alle ruimte op het internet. Hosting in eigen beheer

Wij zijn continue bezig met het optimaliseren van onze eigen hosting servers. Deze servers zijn specifiek gefinetuned voor het draaien van WordPress websites, uw website en/of webwinkel.

Snelheid is essentieel van belang om uw bezoekers direct te voorzien van de juiste informatie. Vandaar dat al onze hosting pakketten voorzien zijn van een Gigabit verbinding. Vaak 10x hoger dan veel aanbieders standaard ter beschikking stellen.